Egy fiú kutyusnál elmúlik a "fickósság" miután párosodik egy nősténnyel?
Van egy fiú kutyánk. Nem volt még lány kutya közelében. Ha mondjuk jön hozzánk valaki látogatóba, ráugrik mintha meg akarná "csinálni".
Milyen úton-módon múlik ez egy a kan kutyáknál?
"Milyen úton-módon múlik ez egy a kan kutyáknál?"
Leginkább, ha ivartalaníttatod.
Ivartalaníttasd!
Anélkül akkor se múlik el, ha az egyik látogatótokkal párosodik...
Mindjárt szétcincálnak hogy miért szaporítasz.
A láb hágásról le kell nevelni, azt ivartalanul is csinálhatja.
Meg kell nevelni. Rám üdvözlésül barátságosan sem ugrik ismerős kutya, mert minden olya kutyának, aki gazdájához látogatóba megyek megtanítottam, hogy akárhogy ugrál, RÁM ne ugráljon, ha már a gazdi képtelen volt rá. Erről a "fickósságról" is épp úgy le lehet nevelni.
Egy ismerősöm kutyája kölyökkora után is bepisilt, ha idegen érkezett, úgy bepörgött, főleg, ha egyből foglalkoztak vele. Érdekes, ha én érkeztem, tisztes távolban megvárta, hogy lehajoljak hozzá, mert majd én eldöntöm, mikor kap simogatást.
Üdvözlés és dominancia.
Nincs köze az ivarossághoz!!
Ha ivartalanítod,ugyanúgy fogja csinálni.
#8 mantis religiosa
Azt is írták ,hogy nevelni kell mert a neveletlen viselkedést és dominanciát nem oldja meg az ivartalanítás. Az csak a nemi vágy megszüntetésére (és a nem kívánt szaporulat megelőzésére) jó, mindenki tudja ,hogy nem az neveli meg a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!