Létezik olyan, hogy egy ember kisugárzása "vonzza" a kutyákat?
Figyelt kérdés
Sokszor megbámulnak a kutyák, nagyon sokszor oda is jönnek hozzám. Még a zárkózottabbak is, múltkor arcon nyalt egy ilyen kutya. Én nem szoktam feléjük közeledni, hozzájuk szólni, maximum nézem őket, ha látom, hogy bámul a kutya. Nekem is van 3 kutyám, illetve szoktam sétáltatni más kutyákat a környéken.
A kutyák megérzik, ha valaki nagyon szereti őket? Vagy egyszerűen szimpatikus vagyok nekik valamiért? Más is tapasztalt ilyet?
2023. aug. 23. 12:20
11/14 A kérdező kommentje:
Erősen kétlem, ugyanis a kutyáim előtt is így viselkedtek :D az én szagom már lehet érdekes nekik, csak tudnám miért
2023. aug. 23. 15:14
12/14 anonim válasza:
Természetesen a kutyák megérzik ha valaki szereti őket, Ők látják azokat a jeleket rajtad amit mondjuk egy ember nem venne észre, mivel rendkívül jó megfigyelők. Le tudják szűrni ki az aki kifejezetten barátságosan közelít feléjük (elég akár ha csak rájuk nézel). Ahogy azt is a legtöbb kutya azonnal megérzi ha valaki utálja őket.
13/14 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom. Bármilyen kutya, amikor egymás szemében nézünk, látom, hogy tudják, egy lélek vagyok velük. A kutyák megérzik, kik azok, akik megértik őket. És ahogy egy idegen világban mi is vonzódnánk ahhoz, aki érti a nyelvünket, hisz vele tudunk szót érteni, úgy a kutyák is megérzik, kik azok, akikkel tudnak kommunikálni. Hogy kik azok, akik szeretik őket.
14/14 anonim válasza:
A nagyapámat imádják az állatok. De olyan szinten,hogy egy idegen kutyához hozzászól,az kb elolvad és jön hízelegni mint egy mscska. A papagájokat meg tudja tanítani beszélni (senki másnak nem sikerült a családból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!