Éredklődnék, hogy aki otthon kozmetikázza a kutyusát, hogyan csinálja? Itt elsősorban a szőrnyírásra gondolok.
Köszönöm!!!
Igazából géppel szeretném picit megnyírni, de nem tudom, hogy álljak neki...
Szerencsére nem csomós a bundája, csak hosszú. Nem tudom emberi hajnyíró mennyire jó hozzá, de én mint laikus nem vettem észre különbséget az emberi hajnyíró és az állatszőr nyíró között.
De ha egy hosszabb fokozattal nyírnám meg? Fene tudja...
Szerintem otthon, nulla tapasztalattal, nem megfelelő felszereléssel ne akard nyírni a kutyádat.
1. megsértheted
2. elcsúfíthatod
3. fájdalmat okozol neki
A kutyakozmetikusokat 200 óra gyakorlat alatt nem engedik felügyelet nélkül kutyát nyírni az iskolában. Hidd el, megvan az oka.
De még nincs meg összes oltása, nem vihetem kozmetikushoz. A kozmetikusról meg sok rosszat hallottam... Pl. elaltatják a kutyákat, hogy könnyebb legyen nyírni, meg ugye sokan nem szeretik ha ott van a gazdi, ki tudja hogyan viselkedik vele.
Szóval ez a bajom. De nem gondolnám, hogy minden gazdi kometikushoz viszi a kutyáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!