Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kérdéssel fordulnék...

Klanyilaszlo9 kérdése:

Egy kérdéssel fordulnék önökhöz.Abban kérném a segítslt hogy nekem van egy 4 hónapos némethjuhász keverék kutyám és csak 1 oltást kapott meg?

Figyelt kérdés

Rá egy 2 hónapra elkapta a parvóvírust, és az első nap nem voltak olyan neki a tünetek hogy elkelet volna vinni állatorvoshoz.De a második nap elvitük az állatorvoshoz és akkor meg kapta az első infúziós kezelést! Meg gyógyszereket! (Mellékleten csatolom!) Most itt vagyunk 3. napja hogy nem evett semmit de azt mondta az orvos hogy nem kell több kezelés neki csak akkor ha,

roszabodik az állapota de nem vettűk észre hogy változott volna az állapota és nem tudom hogy holnap vigyűk-e el?

Edigi tünetek/változáok 2 nap után kezdett el pisilni az első naptól iszik nem is keveset! (De enni sajnos nem csak szaglássza) :(

Endia pasztát kapot meg sárga és szürke gyógyszert amit nem monták mi a neve

És abban érdeklödnék hogy túl éli e vagy sajno nem?

Tudom benne van hogy az én híbám is de minnél hamarább szeretném neki jóvá tenni nem tudom önnek le írni azt az érzést amit.

átélünk nap mint nap ebben kérném a segítséget ha esetleg fel tud hívni és egy kis meg nyugtatással lenne rám nagyon boldog lenne

Köszönöm Üdv: Klányi László

2023. aug. 19. 14:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Amíg falusi parasztozol, addig pont nem érdekel, szerinted mi esélyes, Pofá Zoltán. :)
2023. aug. 19. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Hogy kaphat el kutya parvó vírust a 21.században?

- A parvó vírus rendkívül ellenálló, akár a cipő talpán is haza lehet vinni a lakásba is, ami veszélyezteti a nem teljesen immunizált kutyákat

- A vírusnak van rezisztens válfaja, amit a teljes oltási sorral rendelkező kutyák is elkaphatnak.(CPV-2c)

Azt, hogy a kérdező kiskutyája túléli-e nem lehet megmondani, mindenesetre jó jel, hogy iszik. Kutyáknál a folyadékpótlás a legfontosabb, az etetést nem kell erőltetni, mert ez is terheli a fertőzött bélrendszert. A kutya majd érezni fogja, hogy mikor esik jól neki az evés.

2023. aug. 20. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:

10# Szevasz druszám, ez anonim oldal, nem kell aláírni, csak mert a kérdező így tett. Látom az olvasott szövegértés sem az erősséged.

Az akkori barátnőm szülei falusi paradsztok voltak, mivel falun éltek, és földművelésből éltek és sertést tartottak, még ők is parasztoknak nevezték magukat.

Parasztnak lenni nem szégyen, de gondolom neked csak azt sikerült értelmezni, hogy szerepel a szövegben a "paraszt" szó.

Innentől pedig hiteltelen amit írsz. Az is lehet hogy az időjárásjelentésre reagálsz.

2023. aug. 20. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha még él, el kéne vinni állatkórházba. Mivel már négy hónapos, így kicsit több esélye van. Amit ismerek menhely sajnos sok parvós kölyök kerül oda, igaz általában két hónap körül vannak, de ott kölykönként kb 200 ezer a kezelés és 60-70% marad csak életben. Ők napi többször kapnak infúziót, különféle gyógyszereket és mikor jobban vannak, mindenféle finomság fel van nekik ajánlva (csirkemell, sonka, spec. konzerv), mert nyilván a sima táp nem annyira csábító, hogy legyengülten ráugorjanak.

Szóval kicsit jobban rá kéne ugorni a témára, nem ölbe tett kézzel várni a csodát :)

2023. aug. 20. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!