"Imádom a hatalmas testű, játékos, szeretetteljes óriás macikat."
Pont ilyen.
2023. aug. 9. 16:04
2/9 anonim válasza:
Tesóméknak volt. Szép, nagy, barátságos mackó. Házőrzésre alkalmatlan, bár a mérete riasztó lehet azoknak, akik nem ismerik. Kutyákkal, más állatokkal jól kijön, nem domináns fajta. Sajnos rövid életűek, persze ez egyedfüggő, de a 8-10 év már matuzsálemi kor náluk, ritka a 10 év feletti.
2023. aug. 9. 16:34
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
Tudnátok nekem sztorizni leonbergikről?
Akár vicces, akár aranyos sztori is jöhet. 😊
2023. aug. 9. 22:08
4/9 A kérdező kommentje:
Ennyire kevesen tartanak Leonbergit?
2023. aug. 10. 21:12
5/9 anonim válasza:
Ritka és nem olcsó. Ráadásul azok többsége, aki ilyen óriás testű fajtát tud és akar tartani, az tanyára vagy telepre veszi, oda pedig pásztorkutya való.
2023. aug. 11. 08:43
6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, h a Leonbergi családi kutya, sok szeretet kell neki.
Konkrétan úgy tervezem, h velem fog aludni.
Igen tanyára tervezem, hogy sikerül tanyát vennem, de nem munkakutyának, hanem házikedvencnek.
2023. aug. 11. 16:27
7/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul a terveim szerint lesz mellette egy Berni Pásztor is.
2023. aug. 11. 16:28
8/9 anonim válasza:
Sok sikert hozzá(juk)! :) Két nagyon szép és barátságos fajta. :) Én személy szerint jobban szeretem azokat a fajtákat, amik egyben munkára is alkalmasak és megvédik a területüket, a jószágokat, valamint családi kutyának is jók, de ez mindenki egyéni döntése. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!