Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Német...

Mi a véleményetek a Német juhászról?

Figyelt kérdés

Most hoznánk el egy kutyust, szerintem olyan 2-3 éves körüli. Találták az út mellett , éhezik nagyon sovány. Meg fog még szokni? nem fog megtámadni?

Ezt írták róla:

"a fout mellett koborolt ez a nagyon kedves,szelid kutyus.Kerlek segits hogy egy szereto csaladot talaljak neki.A kutyus nagyon baratsagos,szelid,szeretet ehes,gyerekek melle is ajanlom.Jelenleg nagyon sovany,biztos hogy ehezett.KERLEK SEGITS,hogy ne keruljek menhelyre,hisz ideglenes befogadomnal,megmentomnel nem maradhatok es nem szeretne menhelyre vinni!"

Mi szívesen befogadnánk. Nem lenne probléma?

2010. okt. 15. 02:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szia! Nekem csak egy tetszik az utcánkban, pedig sok van. Az az igazi régi típus, nagyobb, mint a mai csapott hátúak, ordas, munkavonalú, egyenes hátú kutya. Egyszerűen gyönyörű szerintem. Egy vámosé, fajtatiszta kutya. De ezek a kicsi, rajzos, ferde hátú kutyák nem tetszenek.
2010. okt. 15. 14:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Bizony, a ferde , (csapott) hát, segg, a fajta achiles sarka, meg a csípődislocatio ami örökletes, ezért nem kell nagyon puccos tenyészetből vásárolni, legjobb örökbe fogadni, pl. 6 hónapos kora előtt.
2010. okt. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!