Hogy takarítasz fel egy "baleset" után?
Felitattam papirtorlovel a pisit, majd sanytollal lefujtam azt a reszt es papirtorlovel szarazra toroltem.
Ezen kivul napi ketszer felmostam, sima altalanos tisztitoszerrel.
Nem volt budos.
Kérdés, milyen felületről. Padlócsempéről fel szoktam itatni vécépapírral, aztán lefújom Sanytol-spray-vel, kicsit rajtahagyom, és papírtörlővel szárazra törlöm. A hipót nem szeretem, mert büdös.
Szőnyegből amíg működött a takarítógép, azzal szívtam ki, azóta aláteszek egy lavórt úgy, hogy a pisis rész a közepére essen, és először mosószeres, majd öblítős vizet öntögetek át a szőnyegen. Utána pár vastag törölközőt (leselejtezettek, direkt az állatok miatt tartunk pár ilyet) alá és fölé rakok, párszor rálépegetek, hogy a nedvességet magába szívja. A végén a Sanytol textilfertőtlenítő spray-vel fújom be.
Ecet, Sanytol - az a lényeg hogy az összes szag el legyen teljesen tüntetve.
Ammónia tartalmú tisztítószert (domestos, florasept stb) viszont ne használj mert annak olyan szaga van a kutya számára ami ösztönzi hogy újra odacsináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!