Ha a 18 hetes kutyámmal 5 napig nem találkozom, úgy már nem fog a gazdájának tekinteni/örülni nekem mikor visszaérkezek?
Egy előre lebeszélt nyaralásra mennék, a családomra addig rábíznám a kutyust, de félek, hogy ez idő alatt “kiesnék” a köréből, hiszen ez egy nagyon termékeny időszak egy kiskutya életében.
Eddig nagyon sokat foglalkoztam vele, de attól félek elhidegülne.
A családomnál nagyon jó helye lesz, nem unatkozna, foglalkoznának vele rendesen.
Dehogynem.
Lehet, hogy rögtön nem ismer meg, de a szagod, hangod ismerős lesz neki. Örülni fog neked, meglásd.
Még viccesebb ,hogy még az aranyhalak sem felejtenék el 5 nap alatt :D
Semmi se fog változni, ne aggódj. Egy kiskutya alapból örül mindennek és mindenkinek, de öt nap alatt bőven nem fog elfelejteni.
Én nem sokkal a kölyökmacskám érkezése után kórházba kerültem két hétre, mikor hazatértem ugyanúgy megismert.
Mikor mi annó elhoztuk 8 hetesen a kutyusunkat, anyum elutazott 1 hétre. Tehát 7 napig csak én voltam vele, utána is inkább én foglalkoztam vele, többet voltam vele...végül anyum lett a kedvence.
Szóval nem ezen az 5 napon fog múlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!