Melyik a legaktívabb kistestű öleb, társasági kutya, szobacirkáló?
Figyelt kérdés
yorki? törpe pincher? vagy más?2023. júl. 30. 16:17
11/16 A kérdező kommentje:
Ja, azok a kutyajátékok vagyis sportok, amiket írtam, csak hobbi szinten, játszani, fárasztani gondoltam, szórakozásnak, nem verseny szinten.
2023. júl. 30. 19:33
12/16 anonim válasza:
havanese,bichon frise, törpe uszkár ezek nem igazán lusta fajták.
spániel?
13/16 anonim válasza:
Vicces, hogy a kérdező társasági kutyákat kérdezett, a többség meg nem társasági kutyát ajánl (attól, hogy egy kutya kicsi, még nem lesz társasági kutya).
Ezek a társasági kutyák hivatalosan:
Közülük egyébként az uszkárokkal szoktak sportolni, de jól alkalmazkodnak, illetve az aktívabbak közé tartozik a papillon is. A bichon csoportot inkább átlagos mozgásigényűnek mondanám.
15/16 A kérdező kommentje:
Ah, majd keresek menhelyen egy kis közepesre növő keveréket
2023. júl. 31. 06:59
16/16 anonim válasza:
Akkor vagy keress egy fajtamentést, vagy fiatal felnőttet válassz, vagy nagyon figyelj kölyöknél, becsapós lehet. Futottam már bele nagytestűbe, akit kölyökként fogadtak örökbe, és azt mondták nekik, hogy kicsi marad. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!