Csak a mi kutyánk támadja a porszívót?
Figyelt kérdés
Van egy csivavánk és folyton mikor porszívózok oda ugrik és konkrétan harapdálja a porszívót. Nálatok is van ilyen? Vagy csinál a ti kutyátok is valami furcsaságot?2023. júl. 29. 14:17
1/8 anonim válasza:
Nekem nincs már kutyám. De annak idején még az 1990-es évek második felében volt. És akkor egy német juhász kutyám volt (1995-2007). És igen az én volt kutyám is támadta a porszívót. Neki ugrott a porszívóra. Harabdálta. Ugatott rá.
3/8 anonim válasza:
Valamikor a 90-es években volt olyan kutyám, amelyik támadta a porszívót. Akkor én még gyerek voltam. A későbbi kutyáimat megneveltem, letiltottam az ilyenekről.
5/8 anonim válasza:
Egyik ismerősőmnek a fűkaszát akarja betámadni, de olyankor be kell zárni mert nem lenne jó ha összeismerkednének.
6/8 anonim válasza:
Az enyém a fűnyírót támadta. Kiskorában.
A kérdezőt és a válaszolókat kérdezem: A leszoktatás nem is merült fel?
Olyan hamar megértik,hogy nem szabad...csak időt kell rá szánni.
Nem elfogadni,hogy ilyen a kutya...
Az enyém pár alkalom után megtanulta. Ma ha már hozom elő a fűnyírót,fekszik el oldalra.
7/8 Senior Séf válasza:
Az én német juhászom a damilos fűkaszának ugrott neki. Egyszer! D
8/8 anonim válasza:
A megoldás: (ehhez két ember kell) az egyik ember fogja meg rövid pórázon a kutyát a szobába és álljon tisztes távolságba a porszívótól, a másik hozza elő a porszívót, amint reagál rá a kutya (ugat, húzza a pórázt a porszívó felé stb.) vigye ki a szobából az aki fogja őt. Ne bántsátok, ne szídjátok, attól nem lesz jobb. Na és ezt addig csináljátok amíg nem reagál, lenyugszik, ilyenkor nagy dicséret (ha mondjuk 10 perc után se megy próbáljátok újra másnap, ne nyúzzátok sokáig). Magyarul eltávoítjuk a helyzetből. :) Remélem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!