Kutya pollenallergiára kinek mi vált be?
Humac segít valamennyit, ha mellé jó táp van kiválasztva.
Ezenkívül nem nagyon vált be más, üdv, szintén pollenallergiás kutya gazdája. Tavaly véresre vakarta magát, erre már kapott szteroidot is :/
Egy ismerösöm kutyájának a barfshopnál lévő allergia elleni csomag vált be,több féle gyógynövény. Mióta azt kapja azóta nincs allergiás reakciója a kutyának. Vmikor kora tavasszal kezdi el neki adni,őszig.
Kolléganőm kutyájának csak a cytopoint vagy milyen injekció vált be,de nagyon drága, 25 kg-os kutyára 45 ezer ft. 1 hónapot garantálnak. Neki 2 hónapot kihúzott vele a kutya,de most újra be kell adni,mert megint véresre rágja magát.
Van aki az apoquelle-re esküszik,de ez sem olcsó ugye.
Szteroiddal egy a baj,hogy amúgy kinyírja a kutyáját,szóval a kutya életét rövidited meg vele sajnos. Kolléganőm másik kutyája sajnos a szteroid miatt ment el valószínűleg.
humac környezetembe,úgy hogy kutyás szakmában dolgozok és rengeteg kutyást ismerek. 2-3nak vállt be.Sokkal többeknél nem.
Én emésztési problémák miatt vettem,mert elvileg arra is jó,hogy javítja az emésztést. Nos a kutyám konkrétan fosott tőle. Biztos,hogy a humactól,mert akkor kezdte a fosást,mikor előzőnap kevertem a kajájába, aztán 3. nap inkább nem adtam,kapott probiotikumot és rendeződött a széklete.
Én ha allergiás lenne a kutyám előbb gyógynövényes cuccokkal probálkoznék.
Illetve egyszer olvastam,hogy a kecsketej is jó elvileg allergiára viszont ezt is még a pollenszezon elején kell elkezdeni adni. Nem tudom van e erről valami pontosabb. Véletlen szerűen keveredtem egy oldalra és ott olvastam.
Kérdező:
Eléteszed a tápot, vársz 5 percet, ha nem eszi meg, következő nap újra próbálkozol. Ha éhes lesz, enni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!