Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudok tenni?

Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Tegnap hazafele jövet láttunk egy kóbor agárt, még kölyök lehetett. Próbáltam neki vizet és ennit adni de annyira félt, hogy nem mert a közelembe jönni. 2 óra múlva eljutottunk oda, hogy már a kezemből evett, de azt is nagyon félénken, bekapta és arrébb is ment. Próbáltam becsalogatni a csomagtartóba, hogy hazahozom. De fogta magát és elment, biztos megijedt. Már nem mentem utána gondoltam inkább annyiban hagyom, de ahogy hazajöttem egyszerűen nem tudtam megnyugodni mert annyira tündéri kutyus és olyan vékony volt. Fogtam magam és visszaültem a kocsiba de ezek után már nem találtam meg sajnos. Ma még teszek egy próbát. Nem szeretném feltenni a netre és menhelyre sem akarom juttatni. Volt egy seb a nyakán, úgy nézett ki mintha valami nyakörv sérthette volna meg. Tegnap ketten is megálltak lefotózni, az egyikük mondta, hogy már látta pár napja arrafele. Nagyon megvisel egyébként. Nem tudom, hogy legyek túl rajta ha nem találom meg.
2023. júl. 23. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerj segitseget allatvedoktol, akik szakszeruen be tudjak fogni, ha ennyire felenk, akkor csapdaval (nyilvan elvefogo). Utana meg nagyon biztonsagos hely kell neki, ahonnan nem tud megszökni, amig rajon, hogy te jó vagy vele.
2023. júl. 23. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem akarod netre feltenni? Miert nem? Pedig azt kene, mert lehet, hogy valaki nagyon keresi. Azert az agarakat ritkan szoktak csak ugy kidobni, sanszos, hogy van gazdaja, remeljuk chipje is.

Es valahogy segitseget is kene kerni a befogashoz, chip leolvasashoz.

De remeljuk a legjobbakat, ha nem talalod meg, hatha mar masoknak sikerult befogni es meglesz a gazdi is.

2023. júl. 23. 12:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem szeretném a gazdájának visszaadni, nem véletlenül fél ennyire az emberektől…
2023. júl. 23. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3: azért óvatosan az ítélkezéssel, lehet hogy a gazdájával (ha van neki egyáltalán) nem félénk. Nekem németjuhászom van és a család és közeli barátokon kívül nem enged mást a közelébe. Lehet, hogy ez a kutyus is ilyen.

Nagyon remélem, hogy megtalálod - és hogy jó gazdija leszel. 🙂

2023. júl. 23. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez azert nem igy mukodik, 2 hetig keresned kell a gazdit hivatalosan, raadasul ha chip is van benne es egyszer biztosan el kell vinni allatorvoshoz, akkor mi lesz?

Es felesleges ennyire itelkezni elore, nem tudhatod mi tortent. Az en kutyam is nagyon felenk, a budos eletben nem menne oda idegen emberekhez. Ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkoznek vele vagy vernem.

Ha napok ota koborol, panikolhat is nagyon raadasul, ezert is lehet felenk.

Termeszetesen nyilvan ha nincs gazdaja, akkor megtarthatod.

2023. júl. 23. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg, de annyira nagyon remélem, hogy jó helyen van. Egy agárt nem nagyon hagynának utcán nem?
2023. júl. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!