Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idős kutya úszhat?

Idős kutya úszhat?

Figyelt kérdés
14 éves.
2023. júl. 18. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan, de ne túl mély és ne túl hideg vízben. Ebben a kánikulában a mienk (16 éves), kifejezetten szereti ilyen módon lehűteni magát. Késő délután, estefelé mozdulunk ki vele, napközben hűsöl.
2023. júl. 18. 17:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Este 7 óra felé mennénk úszni.
2023. júl. 18. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a videót ajánlom:

[link]

MINDEN kutyára kell mentőmellény, még a vízikutyákra is. Anélkül nem engedem olyan vízbe, ahol nem ér le a lába, pedig labradorom van. A pénzt se sajnáltam rá, ruffwear mellénye van, évek óta használjuk, nyáron hetente előkerül.

2023. júl. 19. 00:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta mentőmellény mert nem hülye a kutyám. Amikor érzi hogy fárad, kiúszik vissza a partra, bagy van hogy csak a vízben áll. Tudja az energiáját hogy mennyit bír
2023. júl. 19. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Édes f..szom, szted a videóban látható goldi “hülye” és azért fulladt meg majdnem?! Neked is sok eszed van
2023. júl. 19. 18:23
 16/18 A kérdező kommentje:
15 agyatlan vagy.
2023. júl. 19. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Te meg fogyatékos❤️
2023. júl. 20. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Videóban szereplő golden túl sok vizet nyelt,azért borult meg!!!

Volt egy cikk ami le volt fordítva,hogy ha úszik a kutya mindig figyeljünk rá,mert előfordulhat akár ez is, nem a kutya a hülye!!

Hiába van mentőmellény a kutyán ugyan úgy nyelhet vizet és borulhat el csak annyi,hogy fent tartja a mellény,de figyelünk akkor ha látszik valami nem okés akkor be lehet menni.

Mi a dunapartra járunk,olyan részre ahol nincs sodrás.

Tavaly még mellényeztünk a 3,5 éves kutyámmal,de idén már nem, szépen úszik ettől függetlenül nem dobom be 20 méterre be a botot/játékot 3-5 méter max és térdig én is benne állok a vízbe. Folyamatosan nézem. Múlhétvégén volt,hogy nyelt egy kis vizet és krákogott, indultam be érte. Nem volt gond. De egy 10 percig nem engedtem úszni. Mikor mellényben volt ugyan úgy nyelt időnként vizet.

Kérdésre vissza térve nekem a 12 évesem is simán úszik bár ő kistestű és öreg korára eléggé mindent is felevős így flexin van. Nem engedem el. Flexije 5 méter. De kb 2 méter dobok. De hamar elfárad.

Te ismered a kutyádat, annyi,hogy ne dobd neki annyira bentre inkább többször keveset ússzon, illetve időnként legyen a parton pihenni is.

Természetesen figyeld folyamatosan.

2023. júl. 20. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!