Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok kutyabarát helyeket...

Tudnátok kutyabarát helyeket ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudtok olyan weboldalt ahol össze vannak gyűjtve a kutyabarát helyek/üzletek/éttermek?

Ahol eddig éltem, ott csak néhány helyre nem vehettem be a kutyát, de azt tapasztaltam eddig, hogy Budapesten a legtöbb helyre nem lehet bevinni kutyát.

Tudtok néhány helyet ajánlani?

Köszönöm

2023. júl. 15. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Asia Centerbe viheted, ott több bolt kutyabarát.
2023. júl. 15. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem oda mész vásárolni, ahol valóban venni is akarsz valamit? És ha az történetesen nem kutyabarát, akkor megoldod, mint máskor is, amikor nem kutyabarát helyre kell menned. Azt azért ne várjuk már el, hogy a kutyások körül forogjon a világ...
2023. júl. 15. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, teljes lista, csak jelöld ki, mit keresel.

Az Allee is kutyabarát egyébként, ha plázázni szeretnél kutyástul. :)

2023. júl. 15. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Plazakba be lehet vinni, de arra kell figyelni, hogy a plazan belul nem minden bolt kutyabarat.
2023. júl. 15. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Duna Plaza, Corvin Plaza, Ikea, Praktiker, The Burger Project, Pólus Center, Fressnapf, Sugár, Művész mozi, Puskin mozi, Toldi mozi, Tabán artmozi, Kino Cafe mozi, Corvin mozi, Black Dog Terasz & Pizzéria, Semmi Extra, China Mart, most kapásból ezek jutottak eszembe.

Egyébként én kánikulában kifejezetten szeretek plázázni a kutyámmal, ő szépen viselkedik ilyen helyeken, és a nagy melegben, amikor még este 9-kor is 30°C van, és másképp borzasztó nehéz fárasztani, ezeken a helyeken legalább kellemes hűvös van, és a sok ingertől úgy lefárad, hogy utána nem kell altatni.

2023. júl. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!