Mennyire normális, hogy a kutyánk megeszi a dinnyehéjat?
Figyelt kérdés
A múltkor a tyúknak vittem ki a dinnyehéjat, és a kutyánk szokás szerint árgus szemekkel leste, mi lehet a tányéron (ilyenkor szó szerint majdnem kiesik a szeme, annyira izgatott). Gondoltam, adok neki egy kis darabot, legalább eltereli a figyelmét, de azt láttam, hogy jóízűen rágcsálja, és meg is eszi a héjat. Volt, amikor almát is evett, a dióbelet és a főtt zöldségeket is szereti, de a dinnyehéjon meglepődtem. Egyébként mindig van friss vize, de lehet, hogy ez is hűsíti őt egy kicsit, nem tudom. Gondolom, nem lesz tőle baja, sokat mindenesetre nem kap.2023. júl. 5. 20:28
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális, általában minden kutya megeszi.
2/6 anonim válasza:
Az én kutyáim kb.a nukleáris hulladékot is képesek lennének megenni. A dinnyét is.
3/6 anonim válasza:
A kutyák is szeretik ám a zöldséget, gyümölcsöt, nem csak mi. Annyi, hogy nekik nem mindegyik jó, mielőtt bármit kap, informálódj. Mindenesetre nem dinnyehéjjal etetném.... Dee a dinnye húsát szívesen elfogadja majd, legyen az görög, vagy sárgadinnye.
4/6 anonim válasza:
Az enyém hamarabb eszi meg a gyümölcsöt, meg néhány zöldséget, mint a húst. A dinnyehéjra ők nem annyira finnyásak
5/6 A kérdező kommentje:
#3: Nem csak dinnyehéjat eszik, kap rendes kaját is.
2023. júl. 6. 07:34
6/6 anonim válasza:
5-ös Persze, nyilván, értem én, de szerintem nasinak sem a legjobb a héj, azért írtam amit írtam. Oké, hogy megeszi, de éppúgy megeszik a macskaszart is, meg a gumijátékot, de hát az sem válik hasznukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!