Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a kutyánk megeszi a dinnyehéjat?

Figyelt kérdés
A múltkor a tyúknak vittem ki a dinnyehéjat, és a kutyánk szokás szerint árgus szemekkel leste, mi lehet a tányéron (ilyenkor szó szerint majdnem kiesik a szeme, annyira izgatott). Gondoltam, adok neki egy kis darabot, legalább eltereli a figyelmét, de azt láttam, hogy jóízűen rágcsálja, és meg is eszi a héjat. Volt, amikor almát is evett, a dióbelet és a főtt zöldségeket is szereti, de a dinnyehéjon meglepődtem. Egyébként mindig van friss vize, de lehet, hogy ez is hűsíti őt egy kicsit, nem tudom. Gondolom, nem lesz tőle baja, sokat mindenesetre nem kap.

2023. júl. 5. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, általában minden kutya megeszi.
2023. júl. 5. 20:32
 2/6 anonim válasza:
92%
Az én kutyáim kb.a nukleáris hulladékot is képesek lennének megenni. A dinnyét is.
2023. júl. 5. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kutyák is szeretik ám a zöldséget, gyümölcsöt, nem csak mi. Annyi, hogy nekik nem mindegyik jó, mielőtt bármit kap, informálódj. Mindenesetre nem dinnyehéjjal etetném.... Dee a dinnye húsát szívesen elfogadja majd, legyen az görög, vagy sárgadinnye.
2023. júl. 5. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém hamarabb eszi meg a gyümölcsöt, meg néhány zöldséget, mint a húst. A dinnyehéjra ők nem annyira finnyásak
2023. júl. 5. 22:27
 5/6 A kérdező kommentje:
#3: Nem csak dinnyehéjat eszik, kap rendes kaját is.
2023. júl. 6. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös Persze, nyilván, értem én, de szerintem nasinak sem a legjobb a héj, azért írtam amit írtam. Oké, hogy megeszi, de éppúgy megeszik a macskaszart is, meg a gumijátékot, de hát az sem válik hasznukra.
2023. júl. 6. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!