Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Agresszív szomszéd kutyával...

Agresszív szomszéd kutyával mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk valami jóban a szomszédunkal szinte igazából senki az utcában de szólni persze nem mernek neki csak mi...

Van egy kb 3-4 éves németjuhász kutyájuk akit folyton kiengednek az utcára általában akkor ha látják mondjuk épp kint vagyunk.

Ezt úgy értem, hogy épp a kapunk elejét raktam rendbe mikor meglátta, hogy kapun kívűl vagyok szó szerint rámengedte a kutyát aki morog, ugat, támad.

Előtte pár hete pedig a boltból jöttem haza amikor hirtelen nekem szaladt és ha nem tartom magam elé a szatyraim engem harap meg. Szóltam már nekik de nem érdeklik jelentettem de semmi mit tehetnék még?

Bántani nem akarom félre ne értsétek mert tudom itt nem a kutya a hibás, de annyira agresszív a kutya, hogy félni lehet tőle. Apukám mozgás sérült bottal jár, nem merjük már egyedül sehova se engedni még egy kicsit sétálni se mert a kutya folyton az utcán van.

2023. júl. 2. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Paprika spray, riasztó, bicska legyen nálad, amíg meg nem oldódik.

Fényképezz, videózz, mehet a feljelentés. Plusz mikor látod, hogy kint van, felhívod a helyi gyepmesteri telepet egy agresszív kóborkutya miatt (mivel konkrétan erről van szó)

Előbb-utóbb az ilyet a helyi lakóközösség meg szokta elégelni és lemérgezik a kutyát.

2023. júl. 2. 14:23
 12/15 A kérdező kommentje:

11

Nem én leszek az aki lemérgezi az biztos mert nekem is vannak állataim én szeretem is őket igaz nekem házon belül vannak de én egy állattal sem tennék ilyet.

2023. júl. 2. 14:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Végül sajnos vérnek kellett folynia, hogy elvigyék a kutyát.

Engem az édesapám és egy utcabeli gyereket is megtámadt, meg is harapott .

A kisfiút támadta meg ebből lett az egész zűrzavar.

A kutyát elvitték mi pedig feljelentést tettünk.

2023. júl. 8. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Itt ti is hibásak vagytok...
2023. júl. 8. 15:50
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Igen persze 🤦🏻‍♀️

2023. júl. 8. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!