Az ebek veszettség elleni oltása évente esedékes, de mennyire lehet eltérni ettől, ha egyáltalán?
Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése végett szó sincs róla, hogy elkerülném az oltást, képben vagyok a dolgokkal, "mindössze" arról van szó, hogy a lassan 3 éves kutyám veszettség elleni oltásának évfordulója épp most van (tavaly július 4-én, tavaly előtt július 2-án kapta meg). Egyéb okokból viszont idén augusztus elején vinném oltani. Ezt lehet, vagy nem fér bele? Ha nem, akkor még a héten megoldom.2023. júl. 1. 17:49
11/12 anonim válasza:
Magyarországon sem lenne az oltás hatékonysága miatt szükséges az évente oltás, csak a jogszabályok miatt kell évente, igazából itt is lehetne ezen változtatni, de pár nap vagy pár hét csúszásnál nagyobb gond az, hogy még mindig vannak, akik nem oltatják a kutyáikat egyáltalán.
12/12 anonim válasza:
10 a kutyáim oltva vannak!
És pont buszozom, sofőr vagyok...pont nem érdekel ki bliccel😆. Arra ott az ellenőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!