Milyen árban vannak a fajtiszta westiek és a spánielek?
TENYÉSZTŐT kell keresni!
A tenyésztőt onnan ismered fel, hogy oltási könyvet, törzskönyvet ad, megnézheted a szülőket is, a kicsiket is, a kutyusban van chip, és nem 20 ezerért dobálja a kölyköket, általában 100 ezer fölött vannak ezek a kutyusok, de ezért az árért mindenki megkapja a megfelelő ellátást.
Szerintem itt elég jól be lehet lőni, hogy mennyibe kerül egy kölyök:
Négyes, igen, az, de amikor nem keverék kutyáról beszélünk, akkor FAJTATISZTA. És csak olyan nevezhető annak, amelyik törzskönyves, és a felmenői is azok. Különben csak fajtajellegű keveréknek minősül.
Miért mi a westie hivatalos neve? A west highland white terrierre gondolsz, amit kb a westiet tartókon kívül senki nem használ? :D
"Különben csak fajtajellegű keveréknek minősül."
Igen, egy ilyen sziámi kinézetű cicánál sütöttem el a viccet az orvosnál, hogy ez fajtiszta.
Elkezdett azonnal tudálékoskodni, hogy mi a faj meg mi a fajta, pedig szándékos volt.
"Miért mi a westie hivatalos neve?"
Látod, le is írtad. Pont erre akartam utalni, hogy a tartóikon és a tenyésztőkön kívül senki sem használja. Aki meg ilyet hirdet, az akkor lehet szaporító.
Aham, akkor segítek. A kérdés az ár volt, és nem az, hogy hogy mondjuk helyesen.
Tehát a kérdésere nem válaszoltál, csak idöttél tudálékoskodni, ami marha nagy segítség volt.
Ne ossz észt, ha híján vagy.
" Le lett írva,"
A macska meg fel van mászva a fára.
Ezt szépen magyarul úgy mondják, "Már leírták".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!