Megmondhatja egy ember, merre sétáltathatok kutyát ?
Szinte minden nap szoktam vinni a kutyát sétálni, és amerre szoktunk menni van egy kutya ami kivétel nélkül teljes erőből rohan a kerítésüknek ami majdnem hogy kidől. A ház lakói már 2x beszóltak, hogy hogy merem a kutyámat arra sétáltatni, mert őket zavarja a kutyaugatás.
Az lenne a kérdésem, hogy nekem lehet e ebből bajom/feljelenthetnek e ezért ?
Köszömöm a válaszokat előre.
Hát igen, ez tipikus kertvárosi probléma. Nekem is szóltak már be (mind idős emberek), hogy minek sétáltatom a kutyámat, szaladgáljon az udvaron, minek kell felverni az egész környéket, stb, stb. A szokásos...
Nyilván nem mondhatja meg senki, hogy merre sétáltasd a kutyádat.
Nekem kutyásként (és úgy általában véve is) az élni és élni hagyni az elvem. Minden nap kb. 1,5 órát sétálok a kutyámmal, és hiába igyekszem minden írott és íratlan szabályt betartani a kutyasétáltatással kapcsolatban, mégis elkerülhetetlenek a konfliktusok. Az emberekkel, nem a kutyákkal.
Szerintem is legegyszerűbb masfelé sétálni a kutyával, pláne, ha veszélyes is az kapu, aminek nekirohan a másik kutya. Az én kutyám az ilyentől mindig halálra rémül, úgyhogy én miatta is a nyugalmasabb sétautakat keresem.
Nem szólhat be,de ha annyira instabil a kerítés,biztos nem járnék arra,mert ha egyszer tényleg kidől akkor nektek fog menni a kutya.
Én nem miattuk hanem a kutyáim és saját biztonságom érdekében kerülném azt a részt.
23
Én meg kimehetek és felpofozhatom azt, aki hergeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!