Fogváltás ideje alatt kell valamit csinálni a kölyökkutyával? Adnátok tippeket, hogy mit adjak ilyenkor neki?
Az jó ha kap Denta-stix-et? Illetve a neten olvastam, hogy jó neki ha ez idő alatt kap Cal-D-Phos-t? Utóbbi micsoda? Kalcium tabletta? Olyat hol lehet kapni?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy a kutya a tejfogait lenyeli vagy hova lesznek? :S Egyet már kihúztam neki, mert félig ki volt jőve, de az eddigieket sehol se találtam a lakásban, meg hát amik most mozognak sem merem csak úgy kihúzni neki, hátha fájna neki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem kell a fogváltást túldramatizálni. Bármit adhatsz neki amit rágcsálhat. Bár egy marhalábszárnak örülne a legjobban.
Ne húzd ki a fogait!Kijönnek maguktól. Egyébként pedig általában lenyelik a fogakat, vagy benne maradnak a játékában, amit rágcsál.
csontot még semmiképp ne adj.
csak játékokat.
köteleket.
Isten ments, h kálcium tablettát adj neki!
ezt anno én is olvastam egy buta westies oldalon, de nem szabad adni!
ha prémium táppal eteted, abban benne van az a mennyiség ami kell neki, ha többet kap, bizony komoly betegsége is lehet tőle!!
tessék jobban utánaolvasni ezeknek a dolgoknak!
ne higgy el mindent amit olvasol, nagyon sok a régi cikk és buta ember.
legjobb ha mindig megkérdezel egy állatorvost, mert bizony pl. ilyen cal d phossal a kutyád egészségével játszanál.
nem mintha én régen nem vettem volna neki kálcium tabit, de a doki gyorsan leállított róla, mert utánanéztem és megkérdeztem tőle, valóban kell-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!