Befogadtunk utcarol egy kis kutyust. Állatorvoshoz jovo heten tudjuk vinni. Milyen keverék kutyus lehet? Nagyra nőhet? Kep csatolva
2023. jún. 14. 14:02
1/20 anonim válasza:
Nagyon aranyos, de nehéz lenne megmondani képről. Valamilyen szálkásszőrű felmenője lehet, pl. tacskó, de a tekintete meg olyan vizslás inkább. Sajnos a testarányai pont nem nagyon látszanak a fotó szöge miatt, tehát hogy milyen hosszúak a lábai a testéhez képest.
2/20 anonim válasza:
Hogy milyen keverék, azt pontosan nem tudnám megmondani, de haveroméknak volt egy nagyon hasonló keverékük, és egy igen stramm, szívól közepes méretű kutya lett belőle. Olyan 20 kg körüli. Egy tacskónál tehát jóval nagyobb, de egy német juhásznál azért kisebb lesz várhatóan.
3/20 anonim válasza:
Egy kép alapján nehéz megmondani, de szerintem tacskóra hasonlít.
4/20 A kérdező kommentje:
2023. jún. 14. 14:37
5/20 anonim válasza:
Szia! Nagyon aranyos kutyus, pontosan nem tudom, hogy milyen fajta, de én tacskó keverékre tippelnék
6/20 anonim válasza:
Szerintem a doki megmondja mekkorára nőhet
7/20 anonim válasza:
Szerintem szálkás szőrű tacsi van benne.
8/20 anonim válasza:
Biztos, hogy nincs gazdája, aki lehet, hogy keresi? Esetleg nem tudtok szaporítóról, akitől szökhetett, és jelenteni kellene illetékesek felé, hogy ránézzenek a körmére?
9/20 A kérdező kommentje:
8as. Egy elég lepusztult kornyeken fekudt az arokban, ahol olyan csaladok elnek,ahol a gyerekeknek sincs meg,hogy ki a szuloje. De egyébként Facebookon napolig kint volt. Jo helye lesz nalunk,ugy gondolom
2023. jún. 14. 15:02
10/20 anonim válasza:
8: doki meg fogja nézni, hogy van-e benne csip. Kérdező: elég rövid lábai vannak, valószínűleg drótszörű tacsi + vmi kicsit nagyobb méretű kutya keveréke, tacsinál nagyobb, de nem túl magas/nagy kutyus lesz belőle szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!