Mit tudok tenni még a kutyámért ameddig nem tudom állatorvoshoz vinni?
Kullancs ellen jobb lenne, ha védenétek a kutyát, mert nagy baj lehet belőle. Ezer félét lehet már venni, így igazán beruházhatnátok rá, ha már Ti vagytok a gazdái.
Én elvinném egy másik állatorvoshoz. A szüleidet pedig valahogy kérd meg, hogy ne adjanak neki mindenfélét össze-vissza, nem ehetnek meg bármit, nem disznók. Miért ad neki kenyeret egyáltalán?
Ebben a cikkben szépen levezetik, hogy a kenyér mit okozhat és ha kapnak, akkor milyet és mennyit kaphatnak.
Szerintem is megehetett valamit. Nálunk amikor a kicsi volt, minden hülyeséget felszedett az udvaron, a virágoktól kezdve mindent meg akart enni, a földet ette, hiába próbáltuk leszoktatni róla, akkoriban elég sokat hányt, ment a hasa. Amint leszokott róla ez abba is maradt. Nem lehet, hogy valamit megevett? A random kaja osztogatás sem jó, illetve a kutyának elég napi 2-3 -szor enni adni.
Esetleg a gyógyszert a kedvenc kajajába belekeverve, (vagy olyanba ami nagyon a fogára való) megpróbálhatod, hátha megeszi.
Annyival egészíteném ki a 12-est, hogy nem csak kullancsok, hanem szúnyogok ellen is védekezni kell melegebb időszakban.
Erre mindenképpen kérdezzetek majd rá a dokinál, pár ezer forint havonta.
#8 Hogyne. A tejtől aztán hasmenése lesz, ami nagyon jót fog tenni a kiszáradásának. Pompás tanács.
Kérdező, én is arra tippelek, hogy valami nem neki valót evett meg, de biztosat nyilván a doki fog tudni mondani. Örülök, hogy sikerült dokit találni.
15, hagyjad magad, nálam amikor bekakaózott a kutya 3 napig nem is xart! Mást meg nem fogadott el csak a tejet! Kajából is csak a húst ette meg, tápot is otthagyta még második nap is.
Első nap kb mindent kihányt úgy egész nap háromszor hányt, nem is pisált első nap, szóval már a legrosszabra készültünk.
Emlekszem a kerdesedre 16-os. Hanyingerem van toled, hagytad te is szenvedni a kutyat napokig, merthogy “minek koltsek ra, ugyis meghal”.
Szerencse, hogy tulelte, de ezt megelozte a leirtak alapjan jo par kinkeserves nap, amikor nem is hugyozott pl. Ember az ilyen?
Itt bezzeg nagy a pofad, hogy vigye orvoshoz, de te magad aztan ilyet soha nem tennel.
Hanyingeeer 🤡
Nem evett mg annyit ránézésre sem a cukrozott kakaóporból, mert a 800 grammos doboz alig harmada hiányzott, és ugyebár ott 20% volt a kakaótartalom, de a kérdést se ítam volna akkor ki, ha a nagy pánikba nem összetakarítással meg kukábadobással indítjuk a hazaérést, hanem szépen visszamérjük a maradékot, leülünk és számolunk...
Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!