Mennyibe kerülhet? (kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú)
Egyrészt állatorvosa válogatja szerintem (pl a nagyobb városokban drágább az állatorvos), de olyan 15000-20000 közé tenném az egészet. De nem vagyok benne biztos. :) Azt tudom, hogy az első oltások 3000-5000 körül vannak, szerintem a veszettséges is lehet 2000-4000 közt, ha féreghajtózod is, amit nem árt kisebb korában, akkor az is egy-két ezer, a chipről viszont fogalmam sincs, nincs a kutyámban, de gondolom az némileg azért drágább.
Ezért mondom, hogy szerintem max egy huszas.
Kominált+veszettség oltást egyben csak felnőtt kutyák esetében adnak!
Nálunk nem olcsók az árak,de híres a doki,menhelyet is működtet, gondolom ezért. Kombinált+veszettség 8ezer, chip most akciósan 4900,amúgy 6900.Féreghajtás 500/kiestetűeknél/
Nálunk a kombinált 4500.- a veszettség elleni 3500.- Megyeszékhelyen.
A chipp 6000.- De az orvos azt mondta, hogy jövőre minden kutyába kötelező lesz, ezért tartanak év vége felé egy akciót, hogy olcsóbban jutasson hozzá a gazdi és a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!