Sos! Kutya szobatisztaságra nevelésben kell megoldás. Bővebben lent. Valaki valami módszer?
A probléma, hogy van egy nagyon rossz nevelésű, rossz gazdától elhozott szuka kutyánk, aki papíron ivartalanítva volt, gyakorlatban nem. A kan kutyám felcsinálta, a két kölyköt megtartottuk.
Az egyik kölyök szobatiszta lett magától, a másik meg az anyja után ugyanúgy beszarik akármit csinálunk vele. Már 5-6 hónaposak, de még mindig semmi… nagyon elegem van belőle, apám folyton mondja, hogyha ez így marad akkor nem kell a házhoz 4 kutya, a nem szobatiszta kölyök megy a háztól, de én ezt nagyon nem szeretném. Kérlek segítsetek!
#1 vagyok
De mivel még kölyök, meg is taníthatod rá!
Miért nem tanitod meg neki?
Vajon te magadtól tanultad meg?! A kutya miben lenne más .. ?!
Ez nagyon sok sebből vérzik. Még ha azt is hitted, hogy ivartalan, nem láttad azt, hogy a szuka tüzel? Vagy hogy vemhes? De persze kellett a szaporítás.
A kutyák nem lesznek 99%-ban maguktól szobatiszták. Miért nem nevelted megfelelően az első pillanattól a kölyköket? Miért voltak együtt az anyjukkal folyton, ha tudtad, hogy ilyen rossz dolgokat tanulhatnak el tőle?
Ha jól értem, kertesház. Akkor egyszerűen napi többször ki kell nyitni az ajtót, hogy elvégezzék a dolgukat és amíg ilyen szép idő van, napközben szerintem simán lehetnek az udvaron is, ha nem tudsz rájuk figyelni. Akár te is "kiköltözhetsz" arra a pár órára, a wifi gondolom elér addig...
Egy kölyök általában eszik, majd játszik és kakil, kaja után addig legyetek kint, amíg nem történt ez meg.
Ennyit a kérdezőről. Ha ilyen stílusban írogat valaki, mégis mit várunk? Sejtem hogy tarthatja szerencsétlen kutyáit. És miből állhat az ilyennél a "nevelés".
Idézet: "A zsugorított faszú pöcsödet, te szifiliszes fingszagú népirtó megbaszott szarszájú vemhes ernyedtfaszú kissebbségi dughatatlan picsánrúgott leokádott saját nemével kefélő műfaszú hüvelygombás félrebaszott faszrajongó kanca!"
Ezt a privit en is megkaptam 8-as :D
Nem tudom, hogy mit erzett az illeto, de nagyon gaz.
Én is 😂👍🏻
Az értelem csak úgy sugárzik a mondandójából!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!