Mitől lehet, hogy a kutya eszik, de sovány marad? Állatorvos nem opció.
Szomszéd kutyája, már kétszer is én vittük állatorvoshoz (egyszer durva sérülés, egyszer meg kiderült, hogy valami májbetegség), és a második után azt mondta, ha még egyszer elviszem valahova az engedélye nélkül, szétveri a fejemet. Nem hiszem, hogy megtenné, de mindenesetre nem szeretnék több feszültséget.
Van egy kis hétvégi házam vidéken, ott van a kutya. A két telek között lyukas a kerítés, ott jön át állandóan, de nem bánom, mert nagyon aranyos, és látszik, hogy nem bánnak jól vele. Sajnos csak hétvégente vagyok ott az én kutyámmal, de ilyenkor mindig etetem és foglalkozom vele, és általában az én teraszomon is alszik (nem tudom, a szomszédnak hogy nem tűnik fel).
Na most a gond, hogy újabban elkezdett mindent megenni, amit ehetőnek talál, de cseppet sem hízik, szabályosan soványabb és soványabb lesz.
Lehetnek férgek? Gondoltam rá, hogy adok neki féreghajtót, abból baj nem lehet. De félek, hogy attól is lehet, hogy hétközben egyáltalán nem/alig kap enni, azzal meg nem tudok mit kezdeni :( Mindenesetre eddig nem nézett ki ennyire rosszul, valami változott, bármi tipp, hogy mi lehet az?
Ha májbeteg a kutya, sajnos attól is lehet, hogy hiába eszik, nem hízik. Bár egy idő után az étvágyukat is elvesztik olyankor.
Azt mondta a szomszéd, hogy ha az engedélye enélkül elviszed, akkor lesz baj, mi lenne, ha engedélyt kérnél rá, hogy állatorvoshoz vidd? Lehet, nem érdekelné akkor, ha pl. nem neki kellene állni a költségeket.
Nem tudom, alapból milyen a kapcsolatod vele. Az látszik, hogy az állatával nem törődik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!