Kekszet lehet adni a kutyának? (nem kutyakeksz)
"nemlesz gond ha eszik belőle?" bocs, de ez teljesen úgy hangzik, és az egész kérdés is, hogy ellopta, ízlett neki, és ehete-e máskor is, mert te azzal szereted etetni amit szeret.
Lehet, hogy velem van gond, bár a szövegértés már általánosban is erősségem volt, azóta meg elvégeztem egy kommunikáció szakot, tehát mégiscsak lehet az is, hogy neked kellene egy kicsit világosabban fogalmaznod.
Ha csak ennyi a gondod, akkor minek kevered bele ezeket?
"Nagyon jól megvagyunk , csak válogatós..és nemszeretem amikor valaki aztmondja hogy tegyem ki elé a tápot és ha nem eszi meg , vegyem el előle és a következő etetésig ne adjak neki semmit..ésmajd megszokja hogy nem válogathat..könyörgöm. MÉRT ADJAK NEKI OLYAT AMIT NEMSZERET? belém se tuszkolták a szüleim amit nemakartam megenni.Tehát ilyen válaszokkal kiméljetek légyszi=)"
Ami te akartál kérdezni az helyesen így hanzik.
"A kutyám ellopott egy csomag Győri Édes, mézes kekszet, és megette. Lehet gond ebből?"
Idi*ta te vagy, aki nem tudja kifejezni magát, össze-vissza ír és hazudozik, csak tudnám, hogy minek?
Önmagad előtt akarsz jobb színben feltűnni?
Anyukáddal idi*tázz, kis h*lye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!