Ha menhelynek akarok adományozni kutyatápot az olcsóbb is megteszi?
Figyelt kérdés
Szeretnék kutyamenhelyeknek tápot adományozni, az olcsóbb nagy kiszerelésűek is megteszik mint amik 5000 körül mozognak de 10kg?2023. jún. 1. 10:52
11/12 anonim válasza:
Kérdezd meg mire van most szükségük.Nem mindig táp kell nekik.
12/12 anonim válasza:
Általában tápot kapnak a legtöbbet, legalábbis az a szervezet akiket én szoktam támogatni. Sokkal nehezebb nekik megoldani a gyógyszerek beszerzését és az orvosi költségeket, azt sajnos nem tudják táppal fizetni. :/ Szóval nekem be van állítva egy rendszeres átutalás. Nagyon kevés, havi 2000 Ft, de egy évben mégiscsak 24e. Ők ezt szeretik, mert fix, kiszámítható bevétel, így ezt szokták kérni az adományozóiktól. Én pedig meg sem érzem mert annyira picike összeg havi szinten, szóval mindenkinek jó így. Szerintem ez sokkal jobb, mint venni vmi szar tápot, amitől összefossák a menhelyet a kutyák. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!