Vittétek már a kutyátokat masszázsra? Hogy tetszett neki?
En maszirozom. Mast nem enged magahoz nyulni . Megiscsak velem kel es fexik. Egesz nap egyutt vagyunk. Munkaba is jon velem.
Vittem 1x csontkovacshoz,se o nem akarta kezelni a kutyat. Szajkosarral se. Altatni akarta. Abba en nem egyeztem bele. Amit ebren nem tud megcsinalni ,azt ne akarja egy magatehetetlen kutyan vegrehajtani a csalo. Csontkovacs mindig figyeli a visszajelzesem stb.
Versenyen párszor nyertünk ingyenes alkalmat és akkor el is vittem. Tetszett neki, vagy inkább tűrte, az előtte torna neki is jobban tetszett.
Voltam már egy mini tanfolyamon is és a fent említett fizión is mutattak pár fogást és ezek alapján szoktam itthon maszírozgatni a kutyákat. Mikor élt még az öreg kutyám, nála nagyon lehetett látni a pozitív hatást, a masszázst, nyújtást utálta, de utána sokkal fürgébb lett és jobban emelte a lábait, kevésbé volt kötött a mozgása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!