Mi a baja a kutyámnak?
A kicsivel voltunk állatorvosnál régebben, mert ez nem friss probléma. Akkor azt mondta a doki, hogy valami légúti szűkülte van ez okozza. Mint már írtam, tegnap nem volt komoly tünete a kutyának. Reggel elmentem itthonról, késő délután értem haza. Mivel kennelköhögésre gyanakszom, ezért nem akartam az orvostól félős kutyámat elvinni ügyeletre, hogy az ott az összes kutyát lefertőzze.
Mivel 3 kutyám van, és este etetésnék jelentkezett ez a probléma így nem vettem komolyan. (Etetés közben a habzsolás miatt előfordul hogy félre nyel) etetés után semmilyen panasz nem volt.
Bármilyen hihetetlen, nem rohanok egyből állatorvoshoz mert kétszer köhintett a kutya. Eddigi kutyás talasztalatom szerint előfordul hogy a kutyának megy a hasa, hány, köhög, hapcizik. Ezek persze nem normálisak, de bizonyos keretek közt az állatorvos sem tud mit kezdeni ezekkel.
Oke, akkor az allatorvos nem tud mit kezdeni vele, rendben, legyen igy (tud, nyugi).
Tolunk mit varsz?
Amit leirtal, az nem csak egy kis kohintes, nyilvan egy-egy ilyennel, tusszentessel mi se rohanunk orvoshoz, ezt ne akard szerintem megmagyarazni kutyasoknak, mert senki nem hulye, koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!