Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki etet Orijen táppal és...

Ki etet Orijen táppal és melyikkel? Mennyiért veszi?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az Orijen Red-del etetem a kutyám. (Jack Russell terrier).

A 2,5 kilósat 5000 ft körül szoktam venni.

Mondjuk ez nálunk egy hónapig elég.

2010. okt. 10. 22:26
 2/3 Archangel ***** válasza:

most Orijen Puppy Large-ot kap a kicsi :)

13,5kg 16.600HUF

hogy meddig tart ki arról még nem tudok nyilatkozni, de kb 2, max 2,5 hónapra saccolom.

2010. okt. 11. 01:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk a kutty Orijen Puppy Large-ot eszik, és igaz, én kutyiskolától veszem, 14400 ft-ért a 13,5 kg-osat. De az acana.hu-n ha rendelsz 4 zsákot automatikus ezen az áron (14400 - tenyésztői ár) kiviszik neked. Ez a négyzsákos ára.. Nem tudom, ameddig nem volt a kutyaiskolán ilyen rendelési lehetőség (most is csak úgy van, ha többen összeállunk akkor úgy, de nálunk ez már állandó, hogy mindig mindenki sulis onnan rendel) addig én így rendeltem. Igaz, egyszerre majdnem 50 ezer forintot költöttem, viszont több hónapig elég volt.
2010. okt. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!