Mi baja lehet a kutyámnak? Segícsetek egy kétségbeesett gazdinak!
Figyelt kérdés
másfél éves csivava kutyám egész nap nem evett semmit és habosat, fehéreset hányt (többször is)
mi lehet a baja?
segítsetek kérlek
neten keresgéltem de nem találtam semmi konkrétat
2010. okt. 10. 20:15
11/11 anonim válasza:
az én csivavám ugyanezt csinálja, hogy nem eszik 2-3 napig, vagy nagyon keveset, és volt már olyan hogy hányt is, valamikor sárgás habot, de volt olyan hogy fehéret.ha nem mulik el nála, vidd el orvoshoz mindenképpen.ha csak néha fordul elö, sztem nem lesz semmi baj, mert az enyém is szokott néha hányni, vagy csak visszajön belöle a kaja. gyomorsav, vagy csak nem tudta megemészteni.de ha nem mulik el, tényleg vidd állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!