Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vicsorog rám a kutyám?

Miért vicsorog rám a kutyám?

Figyelt kérdés
Nem voltam ott, amikor ellátták, hanem a család többi tagja. Nagyon megbetegedett, kihívtuk rá az orvost, de nem tudtam a munkám miatt akkor vele lenni. Ma hazaérkeztem, szuszog felém és felszegte a fejét és vicsorgott rám, de nem harapott meg és a nevét mondogattam, a farkát közben bizalmasan csóválta, ahogy szokta. Holnap jön a doki, megint nem leszek otthon, de félek, hogy apámat most megmarja majd jobban! Nagyon legyengült szegény, lehet valami agyi történése lett a stresszre, nem tudom, de olyan furcsa lett, mintha nem is a régi kutyám lenne, mint valami nagyon beteg öregember, aki azt akarja, hogy egyedül haljon meg (keresett magának egy helyet és teljesen ki van terülve szegény, nagyon sokat fogyott, így ment el az előző kutyám is). Ha nem javul szerintetek elaltassam? A másik kutyámat is a végsőkig életben szerettük volna tartani, de a végére fel se tudott kelni és csak a csont és bőr maradt, mire maga az orvos jött ki önként, hogy átsegítse a menyországba. Inkább apukámat féltem, hogy a gennyet nyalt fogaival megint megharapja, ezúttal sokkal jobban. Megpróbáltam lebeszélni róla, annyit mondtam neki, "hagyjuk szegényt elmenni, nem eszik egyáltalán, még a kedvenc kenyerét se eszi meg, vizet meg egyáltalán nem akar fogyasztani". Ennyit kutyáért nem aggódtam, meg is mondtam "még egyszer kutyám nem lesz".
2023. máj. 18. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem soha többet ne tarts kutyát…
2023. máj. 18. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem se fogok. Két kutyám volt eddig. Mind a kettő nagy testű és az átlag életkoruk 13 volt! Nagy testűeknél ez szép kor. Nagyon szeretem a mostanit is. Olyan gyorsan lerobbant. Az volt a nagyon aggasztó, amikor este még ugatott, utána nem jött elő, mert nem tudott felkelni és nem volt étvágya, utána csak feküdt és a szürkehályogja is aggasztó. Nagyon sokat foglalkoztam emberekkel és a kutyám teljesen úgy viselkedik, mint aki odaátra készül. Elbújt, nem akar látni senkit, nem eszik. Mérgezésre utaló jelei nincsenek, a doki is annyit mondott szép kort ért meg, de ha akarom még küzdhet érte, talán helyre jön, de nem látom a javulás jeleit, sőt az utóbbi kezelés óta a vicsorgás aggasztó, mintha gyűlölne, pedig egész életében nagyon jó gazdája voltam, soha nem vertem meg, megtanítottam minden alapvető dologra, sokat sétáltunk...
2023. máj. 18. 23:24
 3/7 anonim válasza:
32%
Tyűűűűha
2023. máj. 18. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a "végsőkig" húzni inhumánus állatkínzás...
2023. máj. 19. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem eszik, nem iszik, nem várhatod meg míg éhen vagy szomjan hal. Ha ma jön az állatorvos, szerintem altassa el. Szenved a kutya. Ha ott akarsz lenni, akkor kérd meg, hogy jöjjön akkor mikor már te is otthon vagy. Ez így neked sem lenne élet.
2023. máj. 19. 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudok olyat írni, hogy meg ne sértselek, szóval előre is bocsánat, de te nem vagy komplett. Teljesen hülye vagy az állattartáshoz, feltételezem családi vonás, ha senkinek nincs annyi esze a családban, hogy nem az állatorvosra várunk, ha annyira beteg a kutya, hanem felszerelt állatkórházba visszük, ahol teljes körű kivizsgálást és ellátást kap.

Ha ez nincs meg, de annyira beteg, akkor nem nézzük végig a szenvedését, amíg teljesen elsorvad, hanem akkor altatást kérek. Ezután pedig megfogadod, hogy soha az életben nem tartasz állatot, mert képtelen vagy azt felelősséggel tenni.

Odáig nem merészkedem, hogy azt mondjam lehetőleg ne is szaporodj, de nagyon közel állok hozzá...

2023. máj. 19. 08:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Te nem vagy komplett, te utolsó facebook-on felnevelkedett szarházi.
2023. jún. 3. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!