Miért kell valakinek panelba egy kaukázusi??
Figyelt kérdés
Lett egy házsorban egy kaukázusi kölyök. Egyszerűen fel nem foghatom, miért kell egy 60 kilós pásztorkutya ide... lehet valamit ilyenkor tenni?2023. máj. 17. 19:22
11/15 anonim válasza:
Sok kaukázusit láttatok, ha a nem lakásba való beszóláson kívül mást nem tudtok mondani... Menjetek be egy kaus csoportba, a fele bent alszik az ágyban a gazdái között. Lehet nem egyetérteni vele, de attól még a kau is alkalmas paneltartásra, és ezt nem az fogja eldönteni ti miben hisztek meg mit pontozgatok le.
12/15 anonim válasza:
Mint írtam, a gazda dolga. Attól, hogy sokan lakásban tartják és ágyban alszik, attól még nem az az ideális tartási mód nekik. Mondom ezt úgy, hogy sok kaukázusit láttam, több pásztorkutyás rendezvényen is voltam, és komondorokat tartok.
13/15 anonim válasza:
Nem az a fő probléma, ha lakásban van. Épeszű gazdi beengedi a kutyát a házba bizonyos problémás időszakokban (pl. tűzijátékozás) akkor is, ha amúgy kinti kutya. Ahol lakom, itt van egy srácnak egy nagytestű kutyája, az keverék, de kb kau méretű, nagyon jól nevelt, nyugodt kutya, mindig pórázon is van, ahogy kell, egy emelettel fölöttem laknak, sose hallom a kutyát, illetve ismerek egy hölgyet szintén egy hasonló méretű, nagy bundás kutyával, ők nem tudom, hogy a kertvárosi részen vagy a panelekben élnek-e, de az a kutya is nagyon nyugodt, jól nevelt, és mindig pórázon van. A fő gond a kérdésben vázolt esetnél inkább az, hogy nincsenek pórázon a kutyák, és az teljesen mindegy, hogy kistestű vagy nagytestű, főleg, ha neveletlen kutyákról van szó.
14/15 anonim válasza:
Az én egyik rokonomnak komondora volt kb 50nm lakásban, nehezen fért el, de igazság szerint olyan sokat volt foglalkozva vele házon kívül, hogy otthon már csak aludt. Én nem láttam, hogy szenvedne bárki is tőle, akár a gazda akár a kutya,vagy bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!