Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pekingi palotakutya érdekelne....

Pekingi palotakutya érdekelne. Szerintetek mennyiért érdemes venni? Láttam már hirdetésben 15000-ért is.

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 16:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

ennek az alomnak már nem az anyja, amelyik az előzőeknek. de te már csak tudod. vered itt a nyálad a fatákról, de ha egy éhező kutya lenne előtted kettőt bele is rúgnál, ha nem lenne törzskönyve 500 évre visszamenőleg. hát ha még nem is fajtatsizta. az ilyen nem az állatokat szereti, hanem villogni a marha drága ebjeivel. mellesleg pl keresztszüleim az ország legjobb tenyésztőitel vettek fajtakutyát(nekik volt rávaló bőven), törzskönyv, díjnyertes felmenők, aztán mindkettő 2 évesen meghalt ugyanabban az örökletes betegségben. aztán később kiderült, hogy nem csak ők jártak így...

igenis vannak, ahol születnek kutyusok és ahol foglalkoznak is velük, annak ellenére, hogy nincs papírjuk. de te ezt nem érted, mert neked csak 70ezer fölött kutya a kutya. nagyon sajnállak, hogy ilyen förtelmesen felszínes, kivagyi alak vagy.

2010. okt. 11. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Aha, beindult a kamugép meg az ellentámadás, értem én! :)
2010. okt. 11. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

nem, Linda és Rozi. a Linda már ellik többet, ő viselkedésre is olyan örgelányos. azért, mert te igen buta és korlátolt vagy, ne feltételezd ezt másokról is. az egy nagyon nagyon csúnya dolog. és továbbra is fenntartom, hogy nyálverő kivagyi senkiházi vagy, nem pedig állatszerető.

úgyhogy menj, vegyél egy törzskönyves kutyát, védd a természetet. én meg befogadok mégegyet a menhelyről.

2010. okt. 11. 16:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, hogy befogadsz, de emellett légyszíves menj, és beszéld le a párod szüleit is az esztelen szaporításról!
2010. okt. 11. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem kéne okoskodnod arról amihez fogalmad sincs! Gondolod azért tépik itt ennyire a szájukat sokan mert nekik csak a TK-s drága kutya a kutya? Hát tévedsz! Pont hogy nekik a legfontosabbak a kutyák mert tisztában vannak vele mennyit ártanak az olyan emberek mint a te ismerőseid!
2010. okt. 11. 18:53
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
nekem is fajtatiszta pincsim van, imádom, úgy néz ki, mint a 3. kutyus az előzőleg említettekből, csak az enyémnek fekete a pofija. 3 éves elmúlt szerencsére semmi baja. nincs törzskönyve. minek is lenne, versenyre nem viszem, nem is futná törzskönyves kutyusra. aki meg itt annyit fikázza a nem törzskönyves kutyussal rendelkező gazdikat, írigylem őket, amiért ennyi pénzük van fajtiszta kutyákra, és jó, hogy mivel ők olyan egészségesek, nem kell őket oltani, féregteleníteni, nem megy bele kullancs. stb. mert az enyémnek ennyi baja volt, azt hiszem, ez még nem függvénye a törzskönyvnek. okostojások!
2010. dec. 29. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:

NA EZT KAPJÁTOK KI!

Pekingi palotakutya:

[link]

Tibeti spániel:

[link]

2011. aug. 2. 16:13
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, csak azért, mert sokan mondják, hogy mert a fajtát tönkreteszik.... így van, de előbb azért tudni kéne, mi a különbség két kutyafaj között....
2011. aug. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!