A kutyám mindig lehorgasztott fejjel sétál, ez normális?
Figyelt kérdés
Nagytestű, idősebb keverék kutya, örökbefogadott. Felmenői nem ismertek, de kb kaukázusi mixnek néz ki a bundája meg a testalkata alapján.
A legtöbb kutyának olyan szép tartása van, ahogy megy, a miénk viszont úgy néz ki, mint egy bucira tömött szőrös szafaládé. Nagy hordótest, a fejét a marja magasságánál lejjebb horgasztja, főleg séta közben.
Ez normális, vagy valami baja van?
2023. máj. 16. 20:35
1/5 anonim válasza:
Idősebb kutyáknál előfordulhat gyomorprobléma, ízületprobléma vagy csípőprobléma is. Bár ha nem fájlalja semmijét,nem érzékeny érintésre,nyomásra akkor valószínűleg csak a korral jár:).Én vennék neki senior multivitamint.
3/5 anonim válasza:
Nálam is így kezdődött, lehajtott fejjel járt, üres volt a tekintete, ha felemeltem a fejét és elengedtem, nem tartotta meg, a léptei is elbizonytalanodtak, állni is nehezére esett.
Agyvérzése volt.
Remélem nálatok nem ez a helyzet.
4/5 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet, pl bambuszgerinc, agyvérzés, neurológiai probléma, demencia (igen, létezik kutyademencia)
5/5 anonim válasza:
Leírtál két potenciális okot is: idős és kövér. Az utóbbin tudsz változtatni. Az is segíthet, ha elviszed egy időskori kivizsgálásra, ott kiderül, hogy van-e valami elváltozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!