"Régi" húsokat odaadhatok a kutyának?
Figyelt kérdés
Elhunyt rokon után kiürítettük a fagyasztót, van kb 6-8 csomag hús, csirke/sertés. Nem olyan régiek, van ami idén januári, a legrégebbi 2022 október. Odaadhatom a kutyámnak megfőzve? Mi már nem akarjuk nyilván megenni..amúgy se nagyon eszünk húst. És csak simán főzzem meg? Nem tudom hogy szokták, nem szoktam ilyenekkel etetni, Wolf of wilderness tápot eszik, ritkán egy kis Rosies farm konzervet, nem adtam még neki ilyesmit soha. 32 kg a kutya2023. máj. 9. 09:51
11/11 anonim válasza:
Alaposan meg kell főzni, pláne a disznót, de mindegyiket. A csontot pedig kivenni belőle, csak a hús menjen a kutyának és ne nagy menyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!