Miért mondják a Pedigree tápra és konzervre, hogy rossz minőségű?
Az én német juhászom 14 évet élt rajta, tavaly halt meg, most szeretnénk másik kutyát, nézegettem és sok helyen írják, hogy nem jó, de az én kutyámnak soha nem volt senki baja tőle. Erős csontozata, szikár izomzata, nagy feje, egyenes háta volt, nem volt beteges egyáltalán.
Maradék levest, csontokat, kenyeret is megkapta a tápra, meg konzervet is kevertünk hozzá, napi 1* kapott, egy jó nagy adagot és elég is volt neki, nem maradt éhes, energikus volt.
Én a konzervekkel nem vagyok képben, de a száraz azért rossz, mert szar at összetétele, alig van benne hús, nézd meg a csomagoláson... Lehet hogy mellé a maradékok még megdobták kicsit és így jobb lett. De nem tudhatod, hogy milyen lett volna ha másképpen eteted.
Ez itt a száraztáp összetételet. 20% hús, az nagyon kevés, 50% körül kellene lennie.
Gabonafélék*, hús és állati termékek (20%, beleértve 4% marhahúst a barna pelletben**), olajok és zsírok (beleértve 0,4% napraforgóolajat), növényi eredetű termékek (beleértve 3% szárított répapépet*), növényi fehérje kivonatok, zöldségek* (beleértve 0,5% szárított sárgarépát, ami 4% sárgarépának felel meg a narancssárga pelletben és 1% szárított borsót, ami 4% borsónak felel meg a zöld pelletben**), ásványi anyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!