Szerintetek ezek fajtatiszta Yorkshire Terrier kiskutyák?
Én vagyok az utolsó!
nekem nem nyitja meg a képeket:S
De biztos nagyon aranyosak (L)
Szerintem ezek nagyon nem yorkik. Ha mégis, akkor valamilyen túlszaporított korcsok.
De ha három hetesek, akkor gondolom a barátnődnél születtek. Ő nem tudja, hogy milyen kutyákat engedett össze? :S
Még mindig én :P
amúgy expresszen és hasonló oldalakon nehéz ráakadni egy fajtatiszta kutyusra mert képen lehet, hogy annak néz ki de a valóságban nem.
ISMEREK OLYAT AKI Yorkit akart venni talált olcsón 15.000 ért expresszen elhozta mert úgy tűnt neki mintha yorki lenne aztán kiderült, hogy a kutya nem is 8 hetes csak 3! és német juhász :S
Nagyon szerették de olyan pici volt hogy 2 hét után el kellett altatni meg veleszületett betegsége volt :S nagyon sajnáltam
Jajj szegény :S
Egyébként a nagyimnál születtek, mert neki van egy 4 éves törzskönyves yorkija, és most pároztatta először, de az apukának nincsen törzskönyve. Ezért érdekelt :S
Szaporítók. Ez sok mindent megmagyaráz. Lehet visszaütött apukától az egyik nagypapi,nagymami. Ez az IJ esete. Így jártatok.
Attól függetlenül aranyosak, de felesleges volt pároztatni a kutyátok.
te is tudod, hogy nem fajtatiszták, fent van a hirdetés az expressen is, és irja is, hogy tacsiszerű keverék az apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!