Hogy szoktassam le a kutyámat egy bizonyos helyzetben történő ugatásól ha rajtakapni nem tudom?
Talán ezért kértem ötlet mert tudom hogy utólag felesleges rászólni, nem is szoktam. Az egyik ami eszembe jutott az az elektromos nyakörv de azt én ugyan nem rakom az állatomra :S, és különben sem hatna mert van a közelében másik kutya is, azt meg nem tudja megkülönböztetni a nyakörv.
És még arra gondoltam, hogy addig nem megyek haza amíg ugat. Szóval megállok ahol nem lát és addig várok amíg csönd nem lesz de nem tudom hogy ennek van-e valami értelme.
mi az egy bizonyos helyzet?
milyen kutya?
mennyit mozog és hogyan van mozgatva?
hogyan zajlik az etetés a találkozás és az elválás rituáléja?
stb stb stb
szal tényleg csak egy jól feltett kérdésre lehet jól válaszolni...
Megmondtam: a probléma nem azért van mert nem mozgatom, nem tisztel vagy mert minden alkalommal a nyakában sírva búcsúzok amikor elmegyek hanem azért mert ő csinál valamit amit teljesen természetesnek gondol én meg nem tudom elmondani neki hogy nekem ez nem tetszik. Nem lehetne egyszerűen csak egy ötletet adni hogy mit tudnék tenni rajtakapáson kívül? Aztán majd én eldöntöm hogy illik-e ahhoz a helyzethez ami kialakul.
Amikor mindent leírtam a kérdésben akkor sem válaszolt senki rendesen szóval minek tenném mégegyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!