Csivava: tényleg egygazdások lennének? Bővebb lent.
nekem is csivavám van, alapbol félénk, de ha valaki nem tetszik neki, ugat mint egy őrült, van hogy a nagyobb testü kutyákat is megugatja, és a kisebbektöl fél....:) ez változó.de általában messziröl ugat, meg morog, ha a közelébe kell menni egy kutyának akkor meg menekül......
szerintem nem egygazdás, legalábbis az enyém nem.ugyanugy imádja a tesomat, barátomat,..akiket mindennap lát.persze, azért nekem örül a legjobban.
harapni harap, de engem csak játékbol szokott, meg amugy se tudna nagyot, mert olyan pici kis fogai vannak.
de nagyon harcias, és szemtelen kutyák. a kocsiba ha vki behajol, már ugat, alig akarja abbahagyni....aranyosak, de nem szabad nekik megengedni mindent, meg elkényeztetni tulságosan.
Legutóbbi vagyok.
Na, voltam az unokatesóknál, és a három éves csivava (bár feleakkora volt, mint az én jelenlegi kölyökkutyám xD) nagyon barátságos, vidám kis jószág volt. Odajött hozzám, nekem dörgölőzött, szerette, ha felvettem, szóval nagyon kedves kis kutyus. :) Habár tény, hogy úgy hozták el, hogy az előző gazdája állítólag bántotta is. Nem vagyok csivava-párti, de nem igazán tudom felfogni, hogy hogy képes valaki egy ekkora állatkát bántani... de hát van ilyen sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!