A szívférgesség ismeretlen megbetegedés Ausztria nyugati felén?
Figyelt kérdés
Szerettünk volna venni tablettát ellene, de nem is hallottak még ilyesmiről. Azt állították náluk nincs ilyen betegség, de ezt nem hiszem.2023. ápr. 27. 21:06
11/17 A kérdező kommentje:
Nem a fordítással volt gond, hiszen olyan állatorvosokhoz járunk akiknek az anyanyelve ugyanaz mint az enyém.
2023. ápr. 28. 09:26
12/17 anonim válasza:
Ha ott nincs is jelen a betegség, azért egy orvosnak ismernie kell. Én már akkor is tudtam mi az, mikor ittohn még nem volt jelen, pedig én nem vagyok állatorvos.
13/17 anonim válasza:
11: Ez viszont furcsa. Az állatorvosi egyetemeken nem csak az adott országra jellemző betegségekről tanulnak, hanem pont a behurcolási rizikó miatt az Európán kívüli parazitizmusokról is szó esik (elég sok). Illetve, mint állatorvos, tudnia kellene, hogyha mondjuk Brazíliába szeretnél utazni a kutyáddal, akkor milyen extra szerekre lesz szükségetek, hogy lehetőleg ne kapjon el ott kint semmit a kutyád és ne is hozzátok haza őket.
14/17 anonim válasza:
11. Akkor ott az állatorvossal van baj, mert azért ez egy elég ismert betegség Európában, ahhoz, hogy egy orvos tudjon róla.
15/17 anonim válasza:
Gondoltam, hogy valaki csakazértis le fog pontozni miután utólag kiderül egy plusz információ, ami a kérdésben még nem szerepelt... Remélem visszakapja az élettől az illető.
16/17 anonim válasza:
Legfeljebb nem gyakori, de ismeretlennek nem szabadna lennie. Én Győr mellett lakom Ausztria irányába, itt a doki még eddig nem tesztelt pozitívat úgyhogy semleges a környék, de tudja, hogy van úgyhogy adott is tablettát ellene.
17/17 anonim válasza:
16-os: 30 km-re lakom Győrtől Szlovákiában és az orvos azt mondta, hogy szinte hetente van pozitív esetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!