Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kb közép termetű...

Milyen kb közép termetű kutyát ajánlanátok 2-3 éves gyerek és 2 macska mellé?

Figyelt kérdés

Lányom imádja az állatokat, a macskáinkat is, de sokszor úgy látom, jó lenne neki egy "masszívabb, nyúzhatóbb társ" is, plusz én is rég óta szeretnék kutyát is. Gondolkoztam menhelyi kutyuson is, de pont egy kutyákkal foglalkozó ember elbizonytalanított, hogy nem feltétlenül a legjobb ötlet egy teljesen ismeretlen hátterű/genetikájú kutya, aki fene tudja mit élt át előtte. Persze lehet a világ legtürelmesebb kutyája is, de nem fix.

Kert van, de inkább benti lenne, családtag, mint a cicák is.

2023. ápr. 24. 00:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
28%

Vegyél hörcsögöt. Mi azt vettünk a gyereknek.

Praktikus, helytakarékos, nem ugat, nem eszik sokat és nagyon cuki.

2023. ápr. 25. 22:50
 52/76 anonim ***** válasza:
75%

Persze csak az kap kutyát aki 0-24ben a seggében van. Azért persze kell vele bőven foglalkozni, de ne vigyük már túlzásba hogy napi 5 óra aktív mozgás meg éjjel nappal felügyelet.

Nekem normális tenyésztő adott németjuhászt is és teljesen kivolt elégitve minden igenye. Nekem is van gyerekem, egyedül nevelem.

Most meg 8 éves lányom "mellé" vettem egy saarloosi farkaskutyát normális tenyésztőtől...pedig az nem egy könnyű fajta.

A bordert én se ajánlom.

De egy agár vagy úszkár, labrador jó lehet pl.

Nézzél neten kutyafajtákat inkább, van leìrás minden aztán ott bőven van választék.

2023. ápr. 25. 23:16
 53/76 A kérdező kommentje:

Igen, kutyát csak az kap, aki a kutya élete végéig felmond a munkahelyén, és 0-24 csak a kutyával foglalkozik, teljesen feladja az addigi életét... Ne nevettessük már ki magunkat. Köszönöm az értelmes válaszokat, meg a többit is, a hörcsögöt is kihagyom.

Egyébként nemrég hoztak el ismerősömék 2 éves gyerek mellé törzskönyves francia bulldogot, hmmmm ez gondolom csoda akkor. 🤔

Biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk majd a tökéletes kutyát, tenyésztőt, aki nem ilyen beszűkült látókörű, negatív és gyerek/családutáló. Szomorú, hogy ennyi besavanyodott ember van a világon.

2023. ápr. 26. 00:06
 54/76 anonim ***** válasza:
13%

Azert emberek, van kulonbseg a 0-24 seggében levés és a között hogy a munka-haztartas-kicsi gyerek mellett nem jut ido. Te magad is irtad, hogy a gyerek mindig prioritás lesz. En ezt nem minositem, tenyeket kozlok.

Es ujra: tessek probalkozni. Írjál tenyesztoknek. Rajosz majd magadtol is, h nem adnak 🤷‍♀️

2023. ápr. 26. 07:06
 55/76 anonim ***** válasza:
13%
Inkabb papiros szapi az, amirol te beszelsz. Tudod a tenyeszto es a papiros szapi kozt a kolonbseget?
2023. ápr. 26. 07:07
 56/76 anonim ***** válasza:
27%
#50 igazad van
2023. ápr. 26. 07:36
 57/76 anonim ***** válasza:
27%
#53 fére érted őt
2023. ápr. 26. 07:37
 58/76 anonim ***** válasza:
55%
József Kiss Te retardált vagy! A többi kérdésnél adott válaszaidból is látszik..
2023. ápr. 26. 07:55
 59/76 anonim ***** válasza:
31%
(Aki elötem volt)Mindenki magából indul ki
2023. ápr. 26. 13:06
 60/76 anonim ***** válasza:
69%
Lejárt duma...Elég ha mindenhol olvassák a hozzászolásod.
2023. ápr. 26. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!