Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » DaDo, Happy Dog vagy Belcando?

Templar kérdése:

DaDo, Happy Dog vagy Belcando?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hónapos Labrador kiskutyámnak szeretnék tápot váltani de nem tudom melyiket válasszam.Ha tudnátok segíteni azt megköszönném,eddig Acanát kapott most ki szeretnék próbálni egy más tápot és ez a 3 a szimpi eddig.Válaszokat előre is köszi!
2010. okt. 9. 00:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ráadásul van akinek borzalmasan beteggé tette a kutyáját..:(
2010. okt. 11. 13:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Mesélj, mi történt?
2010. okt. 11. 13:30
 13/20 Norczy ***** válasza:

persze van akinek beválik az Acana, én is rengeteg pozitív dolgot hallottam róla és kipróbáltam: direkt a hipoallrgént hogy véletlenül se legyen baj. az előírt adag másfélszeresét ette a kutya és 1 hónap alatt kb 2kg lement róla illetve, elkezdett kopaszodni foltokban(ez 1 csaunál nagyon feltűnő :( ). Mióta nem eszi azóta nincs semmi baja, hála az égnek.

De szerintem minden tápra van pro és kontra.

2010. okt. 11. 17:43
 14/20 anonim ***** válasza:

amióta az Acana Lamb&Applet eszi a kutyám, nem f.sik mint a vízipisztoly...

előtte 20-30ezret hagytam a dokiknál, mert hurutos bélgyulladása volt. a legdrágább gyógytáp mellett is...

2010. okt. 11. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:

acana lamb and apple.

kicsi volt mikor kapta először, mert egy **** doki azt mondta ránézésre, h allergiás. akkor felfújta nagyon. de szerencsére nem is kellett tovább adnunk neki, mert kiderült h nem allergia volt hanem gomba.

most mikor ette, először nem volt gond. aztán nem akarta enni, utána hányt tőle,ment a hasa. és hiába álltam át rögtön sima húsra, már késő volt.

3 orvos látta, csináltattunk ultrahangot, kapott 12 injekciót plusz 3 infúziót, és sok gyógyszert.

kiderült, h nagyon erős bélgyulladása volt, a doki mutatta az ultrahangon, h milyen vastag a gyulladás.

32000 Ft volt összesen, de sikerült meggyógyulnia.

pont akkor voltunk Anyukáméknál látogatóban, így sajnos ő is látta a szenvedését.

én még ilyet nem láttam:(

már hányni se tudott mit, csak ugye jött az érzés. éjjelenete nem aludtunk, folyton nyalta a száját, szegénytől csak a hab jött fel, a nyelvével már tök furán nyalta a száját egyébként, amit néha azóta is látok tőle és rögtön kiráz a hideg.

éjjel bújt be a szekrénybe, elbújt az ágy hátához,asztal alá, bekakilt, bepisilt de előtte sírt h menjünk vmerre, nyüszögött, volt h feküdt és csak úgy, semmi előjel nélkül (mikor már azt hittük jobban lesz), kijött belőle a víz, a rengeteg nyállal együtt. kibuggyant:s

a hányása olyan savas volt, h kiszedte a lepedő színét is:S borzalmas fájdalmai voltak, mert a fájdalomcsillapító amit kapott, elvileg 24 órás volt, de ő éjszaka ismét fájdalmat érzett. mikor éjjel emelte a fejét, már szörnyű érzés töltött el:(

áh ezt tudja jól nagyon, akinek volt már beteg a kutyusa és nagyon szereti, h leírni nem lehet. nekem is volt már beteg, de így..és ennyire..h kínjában sötét kis helyeke bújjon..

sokat sírtunk nagyon,de ő egy hős volt.

az infúziót is jobban tűrte mint bárki a világon.

nem piszkálta, tudta h azt meg kell várnia míg lecsepeg. csak az a sok szuri ne fájt volna neki annyira:(

egyébként mikor azt hittük h diétával megjavul minden, nagyon éhes volt és adtam neki 10 szem acanát. 20 perc se telt el, már hányta ki a rizzsel együtt. de akkor még nem tudtuk mi vár ránk:(

hát ennyit az acanáról. lehet van akinek bejön, én nincs az a pénz, h adjak a kutyámnak.

mióta leálltunk az orijen v acana táp próbálgatásával, a kutyámnak semmi baja.

szóval mondhat bárki bármit, ha annyira egészséges táp, akkor nem történhetett volna meg mindez. azóta se bélgyulladás, se hólyagok, se kiütések. mert volt ám az is ezektől a nagyon jó tápoktól.

a többi táptól nincs baja, egészséges, most is épp csontizik és nézi a tv t:)

2010. okt. 11. 22:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,nekem is hányta már ki az Acana tápot,és nem értem hogy mindenhol azt írják/mondják nem kell mellé vitamin mégis állandóan ha lent vagyunk gyökereket/füvet eszik.Ezért is akarok mást kipróbálni.A Belcando tápot 2 ismerősöm kutyája is eszi és nagyon dícsérik(spániel és vizsla).A DaDo is jó lehet szerintem,az árakról annyit hogy tényleg nem drága az acana(más prémium tápokhoz képest) ,de ha más jobb a kutyámnak akkor mást veszek.Happy Dogból a Supreme Irland-ot néztem ki.
2010. okt. 12. 21:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Belcando-t megerősíthetem. Borzalmasan érzékeny gyomrú (és kicsit kényes ízlésű) németjuhász hölgy gazdája vagyok. Sokféle tápon túl vagyunk már, de az egyetlen,amivel nem volt semmi gond és a kutyus is szívesen ette: a Belcando.
2010. okt. 14. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyébként most nagyon elképedtem, amiket az Acanáról írtatok. A környékünk kutyásai iszonyúan sztárolják ezt a tápot, eddig gazdasági okokból nem vettem még belőle, a közeljövőben próbáltuk volna ki. Most rendesen elment a kedvem a tesztelésétől... :)
2010. okt. 14. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:

ízlések és pofonok. én az ecetes gyöngyhagymától vagyok rosszul, hiába szeretem, egyből hányok-fosok...

más meg degeszre eszi magát belőle.

attól még nem rossz.

szóval nem kell lefikázni az Acanát, főleg nem a Lamb&Applet, ami a leggyengébb fehérjetartalmú mind közül...

2010. okt. 14. 21:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten rossz táp,nem azt mondtam/írtam,lehet hogy más kutyának 100% bejön.Egyszerűen én ki szeretnék probálni másikat is hátha az mégjobb az én kutyámnak.A Lamb and apple biztos jó(szomszédom vett az érzékeny gyomrú Bichon-jának és ez a legjobb szerinte amit eddig próbáltak),csak hát drága és egy Labi többet eszik ugye mint egy Havanese :D Válaszokat köszönöm.
2010. okt. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!