BAZ megyei gyeptelepről örökbe lehet fogadni kutyát Zala megyébe?
Tudom, hogy szokatlan, miért nem közelebb keresgélek, de csak szembe jött velem ez a kutyus, a gazdikeresők között és úgy érzem, egymásra leltünk.
Szerintetek elküldenek a villámba?
Ha elmégy érte akkor lehet.
Nem fogják házhoz vinni
Hát, általában szerintem megyén belül keresnek gazdit.
Nekem nem gond az utazás, nem is várom, hogy házhoz hozzák, dehogy.
De ha nincs is kikötés, hogy hány km-es körzetbe adják, akkor is tök hülyének néznének és félek, hogy nem adják ki, mert mondjuk ha gond van, akkor nehéz ellenőrizni menni vagy ilyesmi.
Persze, nem volna gond, mármint nem akarnám visszavinni, csak ők nem tudhatják.
Na jó, egy kérdést megért, persze, csak félek.
2es vagyok
Nem kell félned. Nem fognak hülyének nézni. Egy ismerősöm valami dunáltúli menhelyről fogadott örökbe 2 kutyát. Miskolc mellett lakik.
Nem járnak hozzá ellenőrizni, csak képeket kell küldenie néha.
"úgy érzem, egymásra leltünk."
Minimum 1-2 közös séta nélkül ezt teafűből jósoltad meg, vagy energiát küldött neked a képernyőn keresztül?
"mármint nem akarnám visszavinni, csak ők nem tudhatják."
Neked ez hányadik örökbefogadásod lenne? Első? Második?
Nekik mondjuk a kétezredik. Tippeld már meg, melyikőtök látja jobban a kockázatot! Te, honnan tudod, hogy nem lesz probléma?
Harmadik örökbe fogadásom lesz.
Előző két kutyát is neten szemeltem ki, a tekintete, a testtartása, igen, képernyőn keresztül kiválasztottam és tudtam, hogy ő lesz az én társam és így is lett. Élőben ez csak felerősödött és úgy éreztem, ha nem adják nekem, akkor beülök mellé én a ketrecbe.
Tudom, hogy nagy a kockázat nekik, mert ha gond van, nekik kellhet utána járni, azért kérdeztem, hogy érdemes-e elmennem egyáltalán, mert ha megint nem bírom otthagyni, de mégsem adják oda, az nem lenne jó. De nyilván felhívom őket, csak érdekelt a véleményetek.
A nem lesz baj dolgot úgy értettem, hogy nem csinálok olyat, amiről sokat hallani, hogy visszavisznek 3 kutyát, mire találnak megfelelőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!