Túl védelmező agresszív kutyával mit lehet tenni?
Haverom kutyákat ment egy alapítványtól és adja tovább, ez amolyan hobbi nála. együtt lakunk. Volt már itt ezen kívül kutya a házban, de ez akit most hozott, nagyon dili.
Nincs bajom az állatokkal, de kezdek kikészülni. A kutya ugat és morog engem, mindig közbe kell lépnie hogy leállítsa. Ott tartunk, nem bírok bemenni a saját lakásunkba. És ez már nem csak velem esett meg, egy másik barátunk aki átjött, őt is így "letámadta" ha a közelébe ment például.
Lehet én vagyok a rossz zsaru, de mivel látom rajta is a befogadón, hogy tiszta stresszbe van, már fél áthívni valakit, mondom jó kész ennyi, írjon az alapítványnak, hogy nem bírjuk vállalni, vagy adják tovább/vegyék vissza, mert tiszta, hogy valami baja van az ebnek.
Le se szarják a helyzetet kb. Nem intézkednek, pedig nem örökbe lett fogadva az állat.
Ilyen helyzetben mégis mi a fenét lehet csinálni? Már nem érzem magam biztonságban, az eddigi állatokkal kutyával macskával nem volt semmi ilyen gond... Szerintem ezt már tréner tudná csak orvosolni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!