Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túl védelmező agresszív...

Túl védelmező agresszív kutyával mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Haverom kutyákat ment egy alapítványtól és adja tovább, ez amolyan hobbi nála. együtt lakunk. Volt már itt ezen kívül kutya a házban, de ez akit most hozott, nagyon dili.

Nincs bajom az állatokkal, de kezdek kikészülni. A kutya ugat és morog engem, mindig közbe kell lépnie hogy leállítsa. Ott tartunk, nem bírok bemenni a saját lakásunkba. És ez már nem csak velem esett meg, egy másik barátunk aki átjött, őt is így "letámadta" ha a közelébe ment például.

Lehet én vagyok a rossz zsaru, de mivel látom rajta is a befogadón, hogy tiszta stresszbe van, már fél áthívni valakit, mondom jó kész ennyi, írjon az alapítványnak, hogy nem bírjuk vállalni, vagy adják tovább/vegyék vissza, mert tiszta, hogy valami baja van az ebnek.

Le se szarják a helyzetet kb. Nem intézkednek, pedig nem örökbe lett fogadva az állat.

Ilyen helyzetben mégis mi a fenét lehet csinálni? Már nem érzem magam biztonságban, az eddigi állatokkal kutyával macskával nem volt semmi ilyen gond... Szerintem ezt már tréner tudná csak orvosolni.

2023. ápr. 16. 03:51
1 2
 11/11 Adkeizaal ***** válasza:
46%
Vigye vissza a menhelynek, tessék itt a kutyátok alapon. Én egyszerűen besétálnék vele, hogy visszahoztam, mert szartatok a fejemre, oldjátok meg innentől.
2023. ápr. 17. 05:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!