Van egy yorkim 6 hetes beáztatot kekszet tápot meg párizsit kapot reggel még virgonckodot viszont estére ugy vettem észre h meleg és a kicsi nozija szára és csak aludni akar bárhova teszuk eldöl és alszik. Mit tegyek?
Gondolkodni kellett volna mielőtt elhozod. Az ügyeletet meg hívd fel, ne azért legyen baja mert egyesek tudatlanok és olyat adnak egy kiskutyának amit nem szabad.
Ha tudod vidd vissza az anyjához. Ott a helye még.
És az sem biztos hogy megkapta mert arról semmi igazolás nincs és elvileg nem is lehet.
Amint lehet vidd orvoshoz vagy inkább hívd az ügyeletet.
Dehogy kell neki tejpótló, már bőven megrágja a tápot is!
Szerintem nyugodtan adhatod neki áztatás nélkül. (a későbbiekben)
És ha husit is szeretnél neki adni, akkor inkább valami főtt húst, vagy minimum sonkát, mert a párizsi és a virsli hústartalma kb 5%.
A joghurt tényleg lágyítja a székletet, de nem hiszem, hogy ettől belázasodott volna.
Ha úgy érzed meg tudod mérni a lázát, akkor próbáld meg. A lázmérőt a popijába kell dugni (óvatosan!!!) A kutyák normál testhőmérséklete 38-38,9 között van, e fölött számítanak lázasnak. Ha megmérted, és mondjuk 39,3 akkor vidd orvoshoz, keress egy ügyeletet!
Lehet, hogy nincs komoly baj, de lehet, hogy a késlekedés az életébe is kerülhet. Ő még nagyon kicsi, és gyenge az immunrendszere.
És a kutyáknak egyébként is magasabb a fájdalomküszöbük, szóval amikor a kutyád csak fekszik, és nem csinál semmit, akkor szerintem baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!