11/15 anonim válasza:
A miértje egyébként, hogy miért nem szabad kopaszra, avagy a kelleténél jobban lenyírni a kutyákat, mert felborul a hőháztartásuk.
12/15 anonim válasza:
Nekem bolognese kutyám van. Mindig levágatom a szőrét. De a tacskót szerintem nem érdemes, max sürün kikefélni a kihúlló szálakat.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kellemes hétvégét mindenkinek!
2023. ápr. 15. 11:54
14/15 anonim válasza:
Sima tacskót soha nem szabad nyírni, szálkás szőrűt lehet nyírni /nem kopaszra/ de inkább trimmelni kell szakembernek.
15/15 anonim válasza:
Sohasem szabad kopaszra lenyírni, a szőrzet nem díszes női az állatokon, komoly funkciója van! A napon leéga a járólapon meg felfázik! Vagy akkor mindig vigyázni kellene rá,de meg lehet nyírni egyes fajtákat, én megkérdezném az állatorvosunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!