Kutya napszemüvegről tapasztalatok?
A mi kutyánk nem viselte el a szemüveget.
Kalapot vettünk neki, az nem zavarja.
A kalap sem rossz ötlet, köszi. A többi kutyámnak nem volt ilyen gondja, de a mostani kiskutyámnak ez probléma. Mindegy, ha kinevetnek. Nem divathóbort, nem húzok rá fodros tüllszoknyát, de a szemét védeném valamivel.
A kontaktlencse mire volna jó?
A 2-es gondolom színezett lencsére gondol, napszemüveg helyett.
Én még nem találkoztam kutyáknak való lencsével, de nem is használnám.
2 nem hiszem, hogy van ilyen. Elsőre a kontaktlencse elég kellemetlen, biztos nem tűrné a kutya, hogy a "szemében" turkáljanal. Plusz, ha a ki és bevétel meg is lenne oldva nem tud úgy vigyázni rá, belemegy valami, stb.
Az eredeti kérdésre: nálunk is a kalap vált be
#9-es, nagyon vicces. Mint írtam, nem tüllszoknyát vennék a kutyámnak, hanem az érzékeny szemét védeném az erős napfénytől. Talán amiatt lehet ilyen érzékeny, mert fél életét sötét helyen élte le, összezárva egy csomó másik kutyával. Nem egy elkenyeztetett, copfos Fifikéről van szó, hanem egy szaporítótelepről mentett kutyáról, akinek megoldanám egy problémáját. Vidéken élek, kizárt, hogy ne röhögjenek ki akár szemüveget, akár kalapot adok a kutyámra, de ez mellékes.
Szóval a hozzászólásod annyira nem volt nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!