Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya napszemüvegről tapasztal...

Kutya napszemüvegről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A kutyám szeme nagyon érzékeny. Napsütéses időben hunyorog, csorog a könnye és láthatóan nagyon zavarja az erős napfény. Vitorlázni szoktunk nyáron, nem szeretném otthon hagyni, mert élvezi az ilyen szabadtéri, vízi programokat. Sok időt töltünk a szabadban. Arra keresek megoldást, hogy védve legyen a szeme. Rövid szőrű kutyáról van szó. Nem gondolom, hogy ördögtől való lenne a napszemüveg viselése. Vagy bármi egyéb megoldás érdekelne erre a problémára.

2023. ápr. 13. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

A mi kutyánk nem viselte el a szemüveget.

Kalapot vettünk neki, az nem zavarja.

2023. ápr. 13. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Komolyan kérdem, létezik esetleg kontaktlencse, kutyusok számára?
2023. ápr. 13. 19:30
 3/11 A kérdező kommentje:

A kalap sem rossz ötlet, köszi. A többi kutyámnak nem volt ilyen gondja, de a mostani kiskutyámnak ez probléma. Mindegy, ha kinevetnek. Nem divathóbort, nem húzok rá fodros tüllszoknyát, de a szemét védeném valamivel.

A kontaktlencse mire volna jó?

2023. ápr. 13. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

A 2-es gondolom színezett lencsére gondol, napszemüveg helyett.

Én még nem találkoztam kutyáknak való lencsével, de nem is használnám.

2023. ápr. 13. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

2 nem hiszem, hogy van ilyen. Elsőre a kontaktlencse elég kellemetlen, biztos nem tűrné a kutya, hogy a "szemében" turkáljanal. Plusz, ha a ki és bevétel meg is lenne oldva nem tud úgy vigyázni rá, belemegy valami, stb.

Az eredeti kérdésre: nálunk is a kalap vált be

2023. ápr. 13. 19:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Milyen kalapot vettetek? Keresgélek, de nem nagyon találok, csak 1-2 helyen rendelhetőt. Lehet, hogy megpróbálkoznék inkább azzal.
2023. ápr. 13. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Én por miatt próbáltam, mert volt egy szelesebb időszak, amikor begyulladt a kutyám szeme, de nem viselte el.
2023. ápr. 14. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Rex Specs esetleg?

[link]

2023. ápr. 14. 18:35
 9/11 A kérdező kommentje:

#9-es, nagyon vicces. Mint írtam, nem tüllszoknyát vennék a kutyámnak, hanem az érzékeny szemét védeném az erős napfénytől. Talán amiatt lehet ilyen érzékeny, mert fél életét sötét helyen élte le, összezárva egy csomó másik kutyával. Nem egy elkenyeztetett, copfos Fifikéről van szó, hanem egy szaporítótelepről mentett kutyáról, akinek megoldanám egy problémáját. Vidéken élek, kizárt, hogy ne röhögjenek ki akár szemüveget, akár kalapot adok a kutyámra, de ez mellékes.

Szóval a hozzászólásod annyira nem volt nagy segítség.

2023. ápr. 15. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Akik vettek kalapot, honnan rendeltétek? Francia bulldoggal mennék evezni-supozni nyáron, én is agyalok, mivel védjem a nap ellen
2023. ápr. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!