Mit tegyak hogy egyen a kutyám pár falatot?
2 éves puli (kan) kinti kutya.
Pár napja arra lettem figyelmes hogy kedvtelen. Majd másnap gubbasztott és már nem evett illetve remegett. Harmadnap már látta állatorvos és kapott lázcsillapítót és antibiotikumot ezeket ma is megkapta. Már kicsivel jobb az állapota sétálgat, iszik és nyalogatja az orrát ami eddig teljesen száraz volt.
De az ételt nem fogadja el. Próbáltam már mindent a kedvencét is csak megszagolja és ott hagyja. Mivel vegyem rá az evésre?
Szerintem ne erőltesd. Mi emberek sem kívánunk enni, ha betegek vagyunk. Ha elkezd hatni az antibiotikum, úgyis jobban lesz, és elkezd magától enni.
Tudom, hogy aggódsz érte. De írtad, hogy inni legalább iszik. Az jó jel.
Ha inni sem inna, aggódnék.
Azért ha pár nap múlva sem eszik, kanyarodjatok vissza a dokihoz.
Addig nyugi, türelem :)
Házhoz járós orvos volt, vagy rendelőbe vitted? Ha előbbi, akkor szerintem inkább vidd el egy normál, jól felszerelt rendelőbe.
Aztass be szaraztapot, esetleg vegyél jó minőségű konzervet.
Köszönöm.
Igen házhoz járós doki.
Volt már nála doki.
Máskor nem volt ilyen baja
Szerintem sem szabad még eröltetni, de mondjuk ha holnap sem eszik, én visszahívnám a dokit.
Ami bejöhet addig is, ha főzöl neki egy adag húslevest (fűszerek nélkül, nem zsírosat), akkor valósíznűleg eliszogatja, és legalább némi tápanyaghoz jut.
Köszönöm a válaszokat. Az orvos holnap is megnézi majd.
A húsleveseset kipróbálom köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!