Jelent valamit, hogy ezt csinálta a kutyám, vagy szoktak ilyet? (Bővebben lent)
Egy közel egy éves németjuhász kislányról van szó.
Kinti kutyus, este ki szoktam menni hozzá, akkor már nem játszunk, csak leülök hozzá, belefekszik az ölembe (amennyire belefér) és simizem :D
Ma is ugyanez volt, de egy idő után felállt, a hátam mögé ment, feltette a a két mellső lábát a vállamra és "gyereket akart csinálni". Gondolom értitek mire gondolok, nem tudom kultúráltabban megfogalmazni 😅
Eddig csak fiú kutyáknál láttam ilyet, lányok is csinálják?
Tennem kéne valamit ellene, vagy hagyjam neki?
Már tüzelt, és én is lány vagyok, nem tudom miért csinálta. Senki masnál nem csinál ilyet, pedig öten vagyunk a családban (ha őt nem számolom).
Mielőtt valakinek sikerül félreértenie, nyilván nagyon szeretem a kutyámat, de nem vonzódom hozzá.
"...de nem vonzódom hozzá."
Pedig neki is jól esne. :)
Miután mindenki leírta, hogy a kutya domináns,és ő akar lenni a főnök javaslom ne hallgass rájuk.
Szerencsére már több kutatás elérhető a kutyák viselkedésével kapcsolatban, csak van aki még szereti puffogtatni a 30 évvel ezelőtti dolgokat, mert tanulni lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!